Tuesday, October 25, 2011

My another side income hehe!

Assalammualaikum semua :)

Yeah~! memang saya sedang berusaha cari side income..
mana mana peluang untuk dapatkan duit secara halal, I will try!
tapi tak nak MLM ok. harap maklum :p

so kali ni rina nak share tentang SAYS.my
sama concept macam Churpchurp :)

rina dah lama main Says.my ni tapi berhenti sekejap. now nak sambung balik.
bila nak sambung tengok tengok dah ada RM30++ dalam akaun.

lupa dah huhu

*klik untuk tumbesaran yang sihat*

rina yang buat poll ni dan pernah post tentangnya di SINI

dulu 500 lebih je vote
sekarang dah 1000 orang vote..

nuffnang jatuh no 2..
rina nak letak ads google, tapi rasanya jarang keluar untuk blog melayu..
ke macam mana?

oklah..itu je nak share :)

p/s : rina baru cash out RM101 dari Churpchurp. nanti bila cheque dah sampai, rina share ye :)


5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

░♥si lampu neon♥░ 25/10/11 7:28 PM  

camne rina promote churp ye ? nnt buat entri bole ? thnaxx rina.. i income dari nuff je..

maryaaaaaaa 26/10/11 7:25 AM  

yupp...teringin tau gak ;)

Ila@Bella@Nabila 26/10/11 2:08 PM  

SALAM RINA..
SAYA PON NAK CARI SIDE INCOME JUGAK TAPI XRETI LANGSUNG..
BOLEH SHARE? THANKS

Rina Lia (◕‿◕)✿ 26/10/11 10:05 PM  

nak share ape ye hehe! rina tak terer sangatla..income pon ciput je hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top