Friday, October 21, 2011

My Wedding Checklist Timeline

Assalammualaikum kawan kawan :)

rina rasa kann rina perlu buat timeline tau

sebabnya, En Tunang suka cakap "releklaa dulu.. kan lambat lagi"
cehh

rina lagi suka semua setel awal
lepas tu tinggal tunggu je

lagipun kami berdua belajar sambil bekerja
bila busy tu datang, memang sangat busy laa
tak sempat nak fikir ape ape

ok, here is the timeline (akan ditambah dari masa ke semasa)

November : Tempah Baju sanding & tandang + Setel tempah kad + Setel Pelamin & deco + Setel hal make up

December (exam) : DIY guestbook + Beli Barang hantaran  + Setel design untuk DIY doorgift, guestbook, hand bouquet, hantaran, bilik pengantin

January : Hantar baju nikah + DIY Tudung, veil dan kasut

February :  DIY hand Bouquet + Beli barang hantaran + DIY Doorgift

March : DIY Doorgift + DIY Penunjuk arah + DIY Tag pembantu

April (exam) : DIY doorgift + DIY Hantaran + Siapsiapkan kad kahwin + Setel bahagikan tugas

May : Invitation + Siapkan Legal documents + tok kadi dan tempat nikah + DIY Bilik Pengantin


huhu..sempat ke tak entah..
sebab tulahh kena buat dari awal supaya tak kelam kabut nanti
kan kan

ok kesian. eh sekian

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Lovely Emy 22/10/11 2:45 AM  

suka timeline ni, nak juga buat timeline untuk diri sendiri la :) thanks dear..

{ Miss Syahira } 25/10/11 4:55 PM  

assalamualaikum rina,

bila saya tengok timeline tu, buat saya nervous! huhuhu.

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top