Monday, October 17, 2011

Pink Theme Inspiration | Part 1 : Candy Buffet

Salam semua :)
Siap ada part 1 ok..sebab rina yakin yang rina akan post lagi tajuk yang sama nanti :p

rina rasa, ramai boleh agak, my wedding dream nanti tema warna apa kann? 

mestilah
pink, pink, pink, & white !

After Googling - my new hobby since last month :p

rina jumpa inii 

something that I wish I have on my wedding day :D
but of course, budget takde T_T hee

takpe, berangan tak salah kan :)

Candy Buffet

Candy Buffet adalah sangat trend kot sekarang..
macam buffet untuk kanak kanak..
huhu..best betol kanak kanak zaman sekarang.

here the inspiration :









melting!!
bukan takat kanak kanak je berebut kat Candy Buffet, silap silap, pengantin pon beratur nak kutip candy! hihi



7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

anaztasias nora aira 17/10/11 8:58 PM  

sweetnya dear. melting !!

Cik Cura 17/10/11 10:00 PM  

buat lebeyh sikit nak bawak balik umah

ngeh ngeh ngeh

Something Borrowed byNawal 18/10/11 9:42 AM  

Bole try tgk kat http://www.somethingsweetbymimi.blogspot.com/...die ade buat candy buffet yg sgt affordable..:)

nida-razak 18/10/11 10:34 AM  

rina..besnye kn wat candy buffet ni..nida xdapat wat..mak xkasik..huhu

Cik Puan Mimi 18/10/11 10:34 AM  

klau invitation x ramai sangat mungkin sesuai la kot candy buffet ni..
tapi klau biasa orang melayu buat kenduri ramai2..kanak2 mmg berkejar kejaran kan?.heheh..mimi dlu terfikir nk buat tapi fikir takot x cukup utk menampung hadirin hadirat..terus cancel..hehe

Hunny Kitty 20/10/11 4:06 PM  

pink lovers too!!! *pingsan* tengok candyB nih

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top