Saturday, October 08, 2011

Pameran pengantin di jusco setiawangsa

Salam korang..rina ingat nak buat review proper..tapi rina rasa penat sangat ni..

Plus rina tengah harga survey pelamin dan catering di internet.

Sebab nya mak berminat dengan satu caterer ni D Ara catering nama dia..

By the way pameran ni memang best..banyak gak lahh vendor..





G ngan mak dan en tunang






Ada gamelan dan juga pengantin bersanding..model pun ada















Dan pelbagai lagi laa dengan harga berpatutan :)
























Oklahh tu jek hehe


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Sfarlina 9/10/11 10:10 AM  

bestnya dpt pegi..i xdpt sbb balik umah :) done followed u!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top