Sunday, October 16, 2011

Ayam Penyet AP

Update pasal makan lagi. Nampak sangat rina kuat makan. Patut gemok dan sihat hihihi


Kali ni makan di ayam penyet AP di Shah Alam. Ini my second time. Dulu makan di Petaling Jaya. Banyak cawangan sebenarnya. Rasa macam di Shah Alam lagi sedap?


Sambal dia memang nyummy! Ayam pun garing dan besar :)




Gado gado pon sedap. Rina tak rasa. Mak dan makcik kata sedap.



Sup rawon aka sup daging. Sedap. Daging lembut je.



Bakso. Ada mihun siap ke su'un? Rina tak rasa jugak tapi macam tak laku, dengar dengar tawar.



Dan asam pedas yang hanyir huhu.



Semua sekali dalam RM100






Kami ambil set ni.



Banyak air sedap tapi tak try pon



Dan budak ini yang makan dengan penuh selera



- Posted using BlogPress from my iPhone

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

amalina baharuddin 17/10/11 3:14 PM  

mmg best mkn kt sini .. ema pun da try .. aym dia super besar .. aishhh .. terliur plak:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top