Saturday, October 22, 2011

Saturday is Study day


Rumah kami nanti insyaallah :)

Hari ni hari yang panjang. Pagi pagi lagi ada breakdown. Nasib baik dekat bangsar je.

Tapi rina dah plan nak stuy group dengan en tunang di uniten. Ktorang ada assignment yang perlu hantar nexweek. (ktorang sambung master part time sama sama)

So dalam pukul 11 lebih baru lahh rina gerak ke unitem. Sampai sana, pegi makan dulu.

Ajak adik en tunang, ida sekali. Ida study uniten jugak..tahun pertama dah :)

Lepas makan, rina ajak dia ke library sama, boleh dia tanya if ada yang tak faham hee bajet rina ingat lagi hoho

Then, after study en tunang ajak pegi tengok rumah kami yang under construction dengan ida sekali.

Lepas tu hantar rina ke rumah, sebelum tu pergi pasar malam.

Sekian

Hehe malas nak type. Nak pergi siap kan report tripping pulak..

Papepun.. Rasa hepi hari ni.. Harap ida suka la rina nak jadi kakak dia nanti, insyaallah..

Yay! Rina bakal ada 5 orang adik perempuan nanti!!! Thanks en tunang..sebab dia, rina dapat merasa ada family yang besar :D


- Posted using BlogPress from my iPhone

Be a part of Petronas Motorsports Carnival which is on in KLCC till this Sunday! And snap a pic of yourself with Lorenzo's #1 and Spies #11 bikes!

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Sfarlina 22/10/11 8:50 PM  

cntik rumah rina :)

Saya Suka Kata 22/10/11 9:01 PM  

jealous tgk kak rina dah stable. Ada rumah, ada kerja. All the best for your wedding. I know it will be a beautiful wedding.

Syahidah 22/10/11 9:38 PM  

yayyyyy ida bakal ade kakak yg comel+hot cun melecun :P
tq arini :))

Cik Puan Mimi 23/10/11 10:05 AM  

rina beli rumah kt mane ni?

Rina (◕‿◕)✿ 23/10/11 1:17 PM  

sfarlina : hehe..belum siap pun lagi..

saya suka kata : jangan jles..insyaAllah ade rezeki tu nanti :)

ida : haha..yg comot..br betol :) tq to u too ida :)

mimi : kat saujana putra. jom berjiran? :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top