Wednesday, October 12, 2011

IndahKarya Photographer & Videographer (Booked!)

UPDATE (2/12/2011) DAH CANCEL BOOKING - PLEASE READ THIS


Salam semua!

rina patutnya buat entry ni awal lagi..
sebabnya, IndahKarya buat promotion sampai esok sahaja!

nanti takot korang yang tak tahu lagi tak sempat booked pulak.

seriously, ini adalah promotion paling terhangat abad ini!
memang takkan dapat yang semurah ini lahh
kompem!
hihi..tetiba ada :p

tapi tapi..
promotion ni hanya valid sampai ESOK sahaja.

inilahh promotion dia


 Akad Nikah 
-5 minutes video highlights (HD Video)
-Full event video (30min)
-2 cinematographer

Bersanding 
-5 minutes video highlights (HD Video)
-Full event video (30min)
-2 cinematographer

Majlis Bertandang
-5 minutes video highlights (HD Video)
-Full event video (30 min)
-2 cinematographer
+

Photography

-3 days event
-1 Custom Album 15″ x 11″ (40 pages of custom design)
-5 hours of coverage per event
-Unlimited Shot and Softcopy Photos (DVD)
-1 x Outdoor Photoshoot Session + 1 Custom Album 8.25″ x 8.25″ (40 pages of custom design)

dengan harga

RM2000 SAHAJA INCLUDE TRANSPORT SEMUA!
contoh macam rina..Majlis bertandang di Kelantan..free jelahh..tak perlu tambah apa apa!
(ok. cuba kira berapa banyak perkataan "sahaja" yang telah disembut. skema =_=")

wuu murah sesangat ni..
menangis kesyukuran..
kalau tak..tak mampulah rina nak ambil videography..
photography je dah seribu lebih (yang paling murah)

ramai dah yang booking tau :)

sebenarnya IndahKarya ni baru lagi
tapii
photographer & cinematographer ni dah banyak pengalaman.

ada yang dari CST dan IMoment..
so diorang macam nak mulakan perniagaan sendiri pulak..

bagi rina, video mereka sangat cantik..
dan gambar ok jugakla..

berpatutan dengan harga
sangat..

insyaAllah after few jobs mestilahh dorang lagi improve kan?

Founder Indahkarya ialah Syd (019 2028054)
*tell Syd u know Indahkarya from me ^_^*
mari layan sikit gambar yang rina ambil dari facebook IndahKarya









dan salah satu video..
(ni antara video yang terawal..cantik kan? nanti after few months sure lebih pakar ^o^)

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anonymous,  12/10/11 5:19 PM  

cantekk rina the video.suke! :)

Liyana 12/10/11 5:26 PM  

cantik gmbr2 nye... mmg murah 2ribu tu.. untung awk rina :)

intanurulfateha 12/10/11 6:59 PM  

kite pun dah book videographer ! video saje rm480.. tp utk tunang je hihi

Rina (◕‿◕)✿ 12/10/11 8:16 PM  

anonymous : sape ni sape nii :p

liyana : kan..maseh liyana :)

intan : eh murah jugak tu hehe..bile tu tunang? nak pegi. eh xmalu :p

schakeyra 15/10/11 9:01 PM  

sapa dari cst dgn imoment tu? gtau sat??

Rina (◕‿◕)✿ 16/10/11 12:17 AM  

Syd ade ckp dia ade kerja ngn imoment ke cute moment ntah. N ada kwn dia keje ngan cst. Kira diaorg ni kbykn nye freelance kot. Dorg bkerja dgn spe2 yg hire dorg

amalina baharuddin 17/10/11 3:17 PM  

wahhhhh .... cmurah nye hrga .. berbaloi2 !

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top