Thursday, October 20, 2011

Pink Theme Inspiration | Part 2 : Wedding Cake

Bersambung lagi!

Wedding Cake pulak! tapi memang banyak je wedding cake lawa lawa kan sekarang ni?
harga pun, kalau RM100 dah boleh dapat yang cantik kot
tapi rina, dapat free sebab dah ada dalam package D'Ara Catering :)

so rina terima je corak kek nanti, janji pink :)

macam biasa, mari berangan bersama saya :D








dan paling rina suka yang ini!!


 mesti menangis nangis kan time potong?
sebab tak sanggup haha..


4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

nurkaloi 20/10/11 4:44 PM  

nice jerk
kaloi nak yg ade rerame i boleh ? ehehe
tp kaloi nak kek gmbar bola heee

Asfiza 21/10/11 6:36 PM  

cantekk :)

salam perkenalan dari asfiza

http://asfizashary.blogspot.com

Rina (◕‿◕)✿ 21/10/11 11:40 PM  

salam perkenalan asfiza :)

nurkaloi : oit2 jgn tiru hehe :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top