Tuesday, October 18, 2011

Kasut baru






Ada bunga kat tepi hehe! Tak tahu brand apa. Tapi sedap pakai dan sesuai di pakai dengan skin socks, juga masuk dengan semua kaler baju :p

Tadi rina singgah Mines jap after kerja. Semata mata nak cari kasut baru. Sebab kasut lama dah hancur..sedih lak nak pakai pegi kerja..

Ade je kasut lain tapi tak best pulak..

Rina jenis kalau best pakai 1 kasut tu, memang akan pakai kasut tu je sampai rosak. Takde masa nak matching2 baju kaler pink ngan kasut pink haha

Penah lah tapi jarang..:p

So kasut mesti cepat rosak huhu!

Kesimpulannya, setiap bulan mesti beli kasut baru eh? Hihihi

Tdo jom! Gudnite! Assalammualaikum :)

- Posted using BlogPress from my iPhone

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top