Friday, October 28, 2011

Port Dickson :)

Assalammualaikum..

hari ni saya nak bebel cam entry semalam gak
takde ape yang best, tapi still nak tulis :p

pagi tadi saya ada kursus di Port Dickson
ni first time saya pergi kursus yang jauh sorang sorang 
jauh ke?
hee..jauh lah bagi saya :p

saya selalu je pergi PD tapi saya tak pernah ambil port jalan nak ke sana.
so saya rasa takut nak pergi sendiri.
nasib baik pagi tadi, ofismate saya, Ain yang juga ada kursus di sana sudi konvoi dengan saya 

tapi Ain bawah macam F1 dah, kancil saya sampai semput semput nak kejar hehe!

ape ape pun, alhamdulillah, saya selamat pergi dan balik.

balik tu, saya terus ke UNITEN since malam ni ada kelas.
dalam pukul 2 petang dah sampai, so saya pikir pikir nak lepak mana.

ingat nak buat assignment dengan one of my classmate, tapi dia keluar lak
lepas tu decide nak lepak library je then tetiba teringat my FSIL (Future Sister In Law :p) saya, Ida
terus call dia, dan lepak rumah dia di UNITEN.

best gak ada FSIL kat Uniten ni hehe!
lepas ni, siapla dia jadi mangsa untuk teman saya selalu hihi :p

kesimpulannya hari ni penatt tapi saya enjoy~

dan yang paling penting

ESOK CUTI
yay!



1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Syahidah 30/10/11 11:32 AM  

yeayy! bagus jgk ada fsil yg slalu dtg uniten ni. hihi.
orait ma'am sy sedia jd mgsa! ;)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top