Wednesday, October 26, 2011

Idea : PINK combination wedding theme (GOLD, TAUPE, OLIVE, AQUA)

Assalammualaikum semua :D

rina rasa semua dah tahu my dream wedding mestilahh warna pink :)

tapi takkan pink je kan?
mesti ada color combination
maybe white-pink or black-pink
dan pink apa?
pink belacan? hot pink? blush pink?

so hari ni, rina nak wat kajian sikit *kajian kauu*
tentang pink color combination yang cunn
*ni semua pengaruh BBF yang selalu duk tanya color combination apa yang sesuai*
hihi
kalau rina, maybe takde tema tetap, asal ada pink kira baiklah :p <-- nampak sangat budget ciput hee

SHADES OF PINK
macam macam jenis pink ada tauu
dan semuanya cantikk di mata saya!
sangat cantik! WHY PEOPLE HATE PINK? oh..sangat tak paham *over*

pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride

pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride


 eh? macam tak perlu combine with color lain pun? pink itself dah tersangat cantik. hee
tapi maybe combination color perlu.
nanti muntah darah saper yang allergic pink :p kuikui
lagipon, kalau tersangat pink, dah macam party untuk girlss only
kesian pasangan kita nanti, tak pasal pasal keluar suara awww aww 


PINK + GOLD

combination yang nampak mewah~

pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride

pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride

PINK + TAUPE (or KHAKI or GREY)
rina rasa combination ni boleh memberi kelegaan kepada BRIDEGROOM to be hehe!


pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride

PINK + OLIVE (or GREEN)

sesuai bagi majlis yang berkonsepkan taman
bridesmaid pakai hijau, rumput hijau
tetiba pengantin pink
yes, itu yang kami mahu! (wakil kepada semua brides to be)
haha!

pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride


pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride

 PINK + BLACK + WHITE
combination yang nampak elegant and stylish
nampak kemas je ;)
pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride

pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride
 PINK + AQUA

2 favourite color masa kini
nampak ceria sangat ^o^

pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride

pink, theme, wedding, gold, taupe, olive, aqua, sweet, love, cute, dress, bride

 ok dah penat buat research :p
nak buat assignment pulak.sobsob.

nanti kalau rajin, nak buat Part 2 pulak :p
Sources:
& others! Thank you for the inspiration ^_^


6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Renee Meow 26/10/11 9:58 PM  

i like pink+gold...! very-de-exclusive.. :)

nurul izayani 26/10/11 10:57 PM  

nk pilih dua boleh..haha..pink gold n pink grey..

Cik Puan Mimi 27/10/11 9:03 AM  

i vote for pink+gold! hehehe.. siap vote2 tu..

FY 27/10/11 9:36 AM  

tq for sharing this entry...betul2 membantu FY coz FY tgh pikir theme for engagement =) thanks dear

Edura Hanum 27/10/11 2:00 PM  

i like pink+black+white

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top