Monday, October 03, 2011

Restoran Sambal Hijau Sg Penchala

Salam semua. Tengah hari tadi kak ana ajak rina pegi lunch di Restoran sambal hijau di sg penchala. Dah lama teringin katanye. Rina pon ok je la..






Masa pergi tu dah nak masuk pukul 3. So lauk dekat nak habis dah. Tapi orang tetap pack.

Takde pilihan rina ambil nasi putih dengan lala masak masam manis kot dan ikan kembong kecil bakar bersama sedikit sambal hijau (cili padi tumbuk je pon) + air bandung

Kak ana pulak makan siput sedut, ayam percik quater dan udang 3 ketul.+ air kosong

Gambar takde..



Gambar dari google je lah hehe!

Overall, makanan ok lah..macam kat restoran biasa. Sambal hijau buat sendiri lagi sedap dan mengancam hee.

Service pun biasa je.

Kawasan sesak. Parking susah

Harga luar biasa hee

Air kosong rm0.30. Tak paham nape nak charge air kosong?





2 orang makan RM20 lebih.

Boleh lagi lah nak bayar.. Tapi bagi rina, ada lagi yang murah. Takpelah..saje nak rasa..

Kepada restoran ini, rina sebagai pelanggan mengharapkan penurunan harga sikit kot..takpun kan, air kosong dan sambal hijau bagi je la free..

Mesti lagi laku tau :)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

JelinaJoli 5/10/11 8:35 AM  

ikan bkar dia sedap. berpeluh2

Rina (◕‿◕)✿ 6/10/11 3:16 PM  

yeke..biase jekkk :p peluh panas kot haha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top