Friday, June 25, 2010

Aiz batu campur - tips untuk mendapatkan wajah yang cantik dengan cara paling murah dan mudah

Readers,Bloggers, Silent Readers semuaa, tolong comment entry ni lepas baca boleh? hehehe
entry ni jeee :)

Tips cantikkan wajah memangg banyak. tapi ada yang susah-susah dan perlu melibatkan bahan yang banyak dan mahal. Rina memang malass kalau nak amalkan petua yang leceh-leceh ni. So, hanya yang murah dan mudah je menjadi pilihan hehe

ini antara tips rina yang rina nak share. memang berkesannn sangat. cuma sepatutnya kena amalkan selalu tapi rina skip skip. sebab tu rina tak cantik kehkeh. tapi okla tu~ jerawat datang sebulan sekali, okla tu kan :p

ni antara tips yang boleh digunakan dari Professional Madya Dr. Rina lah Khamsah :p

1. Belah tomato muda, sapukan di seluruh muka. *halus muka pastu

2. Sapukan kulit pisang di muka.*senang, pas makan pisang sapu je haha

3. Asah Kulit kayu manis, letak air sikit. sapu di bekas jerawat. *buat sebulan sekali je, lepas jerawat dah kecut

4. Potong Pokok Lidah Buaya,sapukan di muka. *peh, ni paling best. sejukkk sangat muka nanti

5. Sapu lemak ayam di kening untuk lebatkan kening *kening rina nipis hee

6. Letak telur putih di hidung untuk hilangkan bintik hitam *tak tahannn,busok!

7. Letak timun atau bungkusan teh di mata ketika tidur untuk hilangkan lingkaran hitan *rina selotep siap hehe

ok tu je yang rina pernah amalkan..alhamdulillah memang berkesan..tryla

"Jom menangi RM10 hanya dengan menulis tips seperti saya"

12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

AiZ 24/6/10 12:17 PM  

^__^ nice... gud luck ye.. ^__^

b.E.L.L.e 24/6/10 1:02 PM  

simple and easy..nak try la nnti..heeee~~

Rina (◕‿◕)✿ 24/6/10 3:23 PM  

hehe mmg senang..tryla~

ilyani 24/6/10 4:42 PM  

huhu.. patut la cik rina ni muke licin jek.. ehehe.. bleh ni try petua..

intanurulfateha ❤ 24/6/10 10:51 PM  

.gudlak syg!
.btw, bagus tips neh
.bole jd cntik mcm rina! ;)

asfz lily 25/6/10 9:20 AM  

wah..best2..
asfz nak try la pasni..
leh jadi cm sis x nnt?

sis,leh aja cmne letak widget rina wardrobe floting tu??hehehe


ok, komen en3 asfz yekk
http://asfzlily.blogspot.com/2010/06/aiz-batu-campur-tips-tangani-teman.html

thanks :)

Wawa~* 25/6/10 12:47 PM  

tq tq for the tips.... tp sy ni jnis slalu skip3.. kalo skip 2-3 hr xpe lg.. ni skip minggu2..ekekeke

♥cutebabygirl♥ 25/6/10 5:15 PM  

thanks for de info.
nak try lah.
cm best je.
i nak cantik gak.
hihihi~ :)

ZiErWa zAiNaL 25/6/10 7:53 PM  

tip yg best...tq


kalau sudi komen la entry saya..
tip merawat hati yang dicuri

ZiErWa zAiNaL 25/6/10 7:53 PM  

tip yg best...tq


kalau sudi komen la entry saya..
tip merawat hati yang dicuri

LiyaH simpLe 27/7/10 5:41 PM  

dah try dah ! thnks sis :)

Rina (◕‿◕)✿ 1/8/10 9:03 PM  

thankss alll for the comments :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top