Wednesday, June 02, 2010

Result project dah keluar~

Update : Transkrip keluar 25 June

setelah bekurun lama ku nantikan ;pp

akhirnya dah keluar result untuk Final year Project

tapi tak boleh tengok online lagi

call je UNITEN, sambungkan dekat unit akademik
lepas tu bagi no ID

nanti bolehla tau result project
n kira cgpa

untuk di update dekat resume.

transkrip tak tau la kluar bila

GOOD LUCK ye semua.

mesti masing-masing ada target CGPA kan

sebab result project 4 credit hour..so agak effect CGPA kita..

alhamdulillah..
rina lepas target CGPA rina..
alhamdulillah..

harap korang pon jugak.
harap Adah pun jugak
(sebab adah penah bagitau target dia)
Good luck ok
sape-sape yang tak capai target
jangan sedih-sedih

bak kata orang bijaksana yang rina kenal
result time kat U ni, just 30% je untuk menjamin kejayaan kita pada masa akan datang

maknanya, result tu untuk bantu kita dapat kerja dan mudahkan pemahaman kita tentang kerja kita je

tapi still, tak jamin yang kita boleh kekal dan berjaya

yang 70% tulah menentukan kejayaan kita

ape kita perlu buat untuk dapatkan 70%??

cara kita manage diri sendiri

tak paham??
haa rina pon tak paham hihi

tapi orang bijaksana tu cakap, nanti bila dah kerja kita akan faham

so, selamat berjuang rakan-rakan!

^___^


1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

mermed Z... 2/6/10 10:39 PM  

hye rina...

nice blog...
good luck utk interview itu..;)

-asma.neighbourjasin-

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top