Friday, June 11, 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~


pinkk kan blog ni macam blog rina

Miss Ayu ni, buat bisnes sambil berblogging

ada macam2. tapi banyak coming soon

ni untuk jahit manik2

  • Curtains (coming soon)
  • Pyjamas (coming Soon)
  • Gifts (coming Soon)
  • Dress (coming soon)
  • Bags (coming soon)
  • Baju Kurung (coming soon)
  • Ribbon Embroidery
  • Beads Embroidery

ada banyak lagi.

dia nak rina comment blog dia,

comment, rina rasa, kalau nak jual2, miss ayu just letak banyak gambar instead of words.
nanti macam serabut nak baca lagi, nak beli lagi.

hihi..boleh tak macam tu?

untuk kamu semua, kalau berminat click sini

Tag 3 orang (random rina pilih dari blog list rina)

liena
cik chelsea
cma

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top