Tuesday, June 22, 2010

Hari kedua bekerja

Dah macam laporan Industri Training dah
hehee

saje nak cerita, nanti dah tua bila pencen, boleh baca balik 
 

hari ni buat testing untuk transformer
ada 6 semuanya
rina pernah buat experiment ni before, time EMD kot
tapi EMD senang je, cocok2 je.
lepas tu ada manual lengkap
kalau tak tau leh tanya instructor.
lepas tu suruh instructor tu check

sekarang ni, gune mesin besar2
manual tu, tak semestinya betul, rina yang kena check betul ke tak sambil buat
kalau tak tau leh tanya, leh mintak bos tengokkan
tapi takkan setiap kali nak suruh bos tengok
mau kene buang kerja esok
hehe
tapi bos tu baik
rina bagi lab tu trip pun tak marah
dia cakap "baguslah, process of learning"
sure ingat sampai mati la takkan buat kesalahan yang sama.
actually, company ni buat educational kit untuk U n colleges.
salah satu tu, buat alatan untuk experiment for testing transformer.

da siap da
tapi bos saje suruh rina check
nak check manual alatan semua, kene la buat experiment

thats why kena buat transformer test

sekian saje untuk hari ni.
doa kan rina supaya selamat dari kejutan elektrik
sekian

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Eka Yucika 22/6/10 8:26 PM  

ngeeee~~~

sronokya tlis entry utk masa tua..ekekekke..

comel ah bunga2 tu..mne amik??ptik kt tmn larangan eh?

fe3za 22/6/10 8:32 PM  

keja kat mane rina?

Rina (◕‿◕)✿ 22/6/10 8:45 PM  

eka, hehe comelkan. petik di taman fantasi wiwit poyo hehehe :p

feeza : kat cheras. supreme sdn bhd

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top