Friday, June 25, 2010

Award dari eka

hee, sebenarnya eka tak kasi pon, rina sendiri mintak.
dia cakap sape bace kene buat, so rina baca, rina kena buatla kan kan kan?
hehehe
*nampak sangat bosan tapi takde idea nak update blog*
ada je idea tapi gambar dalam laptop. sekarang guna PC ofis lala


ada tag kena buat~


1. Apa nama blog dan kenapa letak nama itu?

Stories of Rina. yela, takkan nak letak stories of eka. tu dah salah channel tu hehe

2. Apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?


dari akal fikiran hehe
dulu url blog ni


siap bahasakan diri chokichoki lagi.
penat nak type panjang, pendekkan jadi CC heheh
bajet nak rahsia kan identiti
tapi semua yang kenal panggil Rina jugak.
letak link kat blog diorang Rina jugak.
 tiba tiba rasa macam poyo, tak matang dan tak ori je letak chokichoki.

so tukarlah. panjang pule hihi

3. Apa method dalam penulisan anda?

menggunakan ayat yang ikhlas dari hati. ape rina pikir itula yang rina tulis.
tapi rina tulis penuh penuh tanpa shortform untuk memudahkan readers baca hehehe

and maybe sopan sikit.
cuba cakap kat luar, memang ganas macam mafia hihi *poyo lebih* pastu gagap gagap. ok fine, saya memang banyak cakap tapi susah nak habiskan ayat pasal laju sangat bila saya cakap heehhe

4. Pernah terasa nak hapuskan blog?? Sebab musababnya?

pernah je. bila rasa takde sape nak baca. takde apa nak cerita. sedih takde boyfriend nak kecohkecoh hehehe :p

5. Pernah ahli keluarga baca blog anda?

ada kot. cousin sorang ni.
udin ko bace tak? kalau bace angkat tangan lala

6. Apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain kata blog anda cantik?

tak kesa, janji saya rasa cantik hehe

7. Bila blog anda diberanakkan?

lol. ntahla. tengok Archive sebelah ni sendiri.
dah 2 tahun kot

8. Siapa orang pertama yang tahu anda ada blog?

Gie kot

9. Apa perasaan anda bila ada orang berkata tentang blog anda di sekolah?

saya dah tak sekolah hehe
tapi saya nak cuba rasiakan dari opismate sekarang ni saya tau lala

10. Sepuluh orang yang seterusnya bakal di TAG

adoi. lemah den nak tag orang. sebab malas nak pi gtau.
so rina nak tag yang ada kat shoutmix rina sekarang ni

aszflily
ailebiu
berto
kiyo
snowy
yiedpozi
wunny
kakngah
pujangga
maya

ahaha,  tak letak link pun. ntah guna computer ni tak boleh nak copy paste, malas lak nak taip satu2
apsal malas sangat ni iskk

rina!!
*jerit kat diri sendiri*

ok bai semua~

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ilyani 25/6/10 3:04 PM  

ala apsal tak tag saya.. :( :P
nak wat jugak..hihi

terbalik pulak kita. sy dulu penah rasa nak hapuskan blog sbb orang baca :P rasanya lg selamat time dulu2 yg private je.. tadek org nak singgah pun. sejak masuk nuffnang je terpaksa pomot diri sendiri :P

Rina (◕‿◕)✿ 25/6/10 5:05 PM  

hehee.nak ke? boleh2. saye tag ily skali hehe

buat2. nanti nak baca :D

Eka Yucika 25/6/10 5:17 PM  

rinaaaa...

blog kte sebaya...ekekekeke...2thn...thanx buat dear :)

ooo...kt luar ganas mfia yerk..hehhe...suka blog yg xguna short form... :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top