Sunday, June 06, 2010

Congrates Eyfa dan Ameer!

Semoga kekal bahagia hingga ke syurga.
Semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah.
Semoga rumah tangga sentiasa diberkati Allah.

Amin..


Tadi first time rina pergi kenduri kahwin member..
selama ni tak berkesempatan..

Rasa macam sebak je haha
apsal tah.
emo lebih :p

ada sorang kawan lelaki rina pernah tanya rina :
"rina,org ppuan bila kata tgk org ramai nak kawin n rina pun rs nak kawin,rina ckp camtue sbb simply tgk org kawin nak kawin ke,atau ada keperluan yg rina nak penuhi?"

hehehe

rina tak jawab lagi soalan dia lagi, so rina jawab dekat sini la sebab rina tahu dia baca punya :P

pendapat rina ni maybe tak sama dengan perempuan lain.
lain orang, lain kehendak kan?

tengok orang lain kahwin, memang kita jadi teringin nak kahwin.
sape taknak kahwin kan?
berkongsi hidup dengan orang yang kita sayang.
sape taknak?

ye..dah tentu ada keperluan yang nak dipenuhi..
tapi bukan nafsu semata-mata

mungkin kat situ lelaki berbeza dengan perempuan kot

kalau rina, rina tak bernafsu pun tengok lelaki, 6 pax ke, 8 pax ke
saje je gedik gedik dengan kawan kawan cakap "hensem-hensem"
tapi serius takde nafsu pun
kecuali dengan orang yang rina sayang :p
kalau dah sayang, perut buncit 18 lapis pon rasa macam Edward Cullen hehehehe :pp

sebenarnya, seorang perempuan ni suka dibelai, dimanja dan dilindungi oleh orang yang disayangi

tapi sebab utama rina nak kahwin
tak sabar nak dapat baby
hihihihi

comel kannn??
anak sedara rina ni.
comel sangattt hehe

tu kot keperluan rina

nak ada family yang besar,
nak ada anak-anak yang ramai,
ada adik beradik ipar

maybe sebab rina anak tunggal thats why rasa macam tu..
rasa nak ada family yang besar..

tapi ape-ape pun
rina besyukur sangat rina still ada parent rina..

semoga mereka dikurniakan umur yang panjang..
diberi kesihatan..
aminnn

ok tu je cite pasal kahwin hehe
tak boleh nak cerita panjang-panjang nanti rasa nak nangis hehe =')

Firman Allah s.w.t.

“Perempuan-perempuan yang keji untuk laki-laki yang keji dan laki-laki yang keji untuk perempuan-perempuan yang keji. Sedangkan perempuan-perempuan yang baik untuk laki-laki yang baik dan laki-laki yang baik untuk perempuan-perempuan yang baik. [Surah al-Nur, ayat 26]


Wallahualam.

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cocktail 7/6/10 12:17 AM  

kawen la copek..haha..yeke x de nafsu..tipu2..haha..ermmm..tp skunk ade jek yg terbalik..pompuan baik dpt dgn laki keji..pompuan keji dpt kat laki baik..mgkn sbb yg keji2 nei pandai menggoda agaknye..pas2 mgkn sifat dorang berlawanan..senang masuk..kalo same2 keji..susah plak..same2 baik bosan plak..haha..dunia akhir zaman..

Rina (◕‿◕)✿ 7/6/10 9:41 PM  

hehe..ade jodoh kawin la nanti hehe.

ceit. asal lak tipu..=_="

adela tu sebabnye..ade sebab Allah tentukan jodoh macam tu..tapi janji Allah kita perlu yakin kan? hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top