Saturday, June 05, 2010

Kalau tak menang taktau laa hahahahha

punye semangat rina nak menang blackberry,
so rina buat 1 lagi banner untuk contest Blackberry TTT.

rina dah pernah cerita di sini

ni 2nd banner rina.


nama dia, TTT bukan Toh Tuan Tanah tapi Train Trutt Trutt

hihihi
abes la kne dush2 ngan TTT =D

hope TTT sukela.

rina suke. ^__^

rina dah update dalam entry yang lepas. sila klik sini untuk baca lebih lanjut ok??

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

TTT 5/6/10 4:11 PM  

wah samteknyeee
hehe

tomey2

tapi TTT kene pilih satu je tau

kalau rina tumpang blog boleh letak dua2 :)

tq dear

Rina (◕‿◕)✿ 5/6/10 4:22 PM  

TTT, hehe. yeke. okok. nnt rina tmpang blog orang hehe

intan : thanksss :D

Bert 5/6/10 11:03 PM  

mana aci, hantar 2..haha

Rina (◕‿◕)✿ 5/6/10 11:05 PM  

ala..pilih yang tebraik je pon hehehe ;pp

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top