Wednesday, June 16, 2010

Couple or Trouble

atau pon Fantasy Couple

WAJIB TENGOK!!
TAK TENGOK MEMANG ANDA TERMASUK DALAM GOLONGAN YANG RUGI!!
tuzkicrazyrabbitemo

over je rina ni
lempang sikit
tuzkicrazyrabbitemo

cerita lama ni
tahun 2006
mesti ramaiii dah tengok

rina je yang terhegeh-hegeh baru nak tengok hehe
takpe takpe. lambat asalkan dapat tengok!
tuzkicrazyrabbitemo

sangat best cerita ni!

time kelakar, memang kelakar tahap guling-guling punya! hehe
time sedih, basah lencun bantal,bear,tilam,baju,dan laptop korang.
so bersedia dengan tisu sekotak
tuzkicrazyrabbitemo

heroin boleh tahan cun.
hero lagi laaa
kacak bergaya
tuzkicrazyrabbitemo

pinjam lesung nak tumbuk cili boleh bang??
tuzkicrazyrabbitemo

overall rina bagi full stars untuk cerita ni.
kira kalau ada 5 bintang, rina bagi 5 bintang
kalau ade 815 bintang, rina bagi 815 bintang
tuzkicrazyrabbitemo


kalau korang nak download boleh download di SINI

tapi korang perlu tau macam mana nak download guna torrent.
tak tahu? belajar di SINI

selamat menonton!


6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Anna Da Lady 16/6/10 10:19 PM  

wow..i love korean drama...a few hours ago, baru je tengok korea drama at 8tv..hehe...sonok sonok...

ziRaH <3 y0u! 17/6/10 8:31 AM  

cite ni beshh sgt kak rina..
tak tipu!
:D

HanaCraxie 17/6/10 9:54 AM  

huhu..kite pon da tngok cite..paling lawak masa kat dlm kapal tu..yg laki tu jatuh kt pmpuan tu..sweet kan cite nie?

Rina (◕‿◕)✿ 17/6/10 12:08 PM  

anna : yeke. better donlod. leh marathon :P ehee

zirah : ye ye. akak pon tak tipu! hihi

hana : pompuan yg jth ke laki tu hehe. byk gle part lawak besh2

Aimi Dayana 18/6/10 12:35 AM  

dah lame xlayan korean. cite ni sal ape kak rina?? =)

jum datang sini. ^-^

Rina (◕‿◕)✿ 18/6/10 7:10 PM  

cite perempuan tu hilang ingatan. x berat sangat cite ni. lawak2 je lebih hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top