Saturday, June 26, 2010

Iljimae - 18 bintang rina bagi!

Iljimae adalah salah satu k-drama yang rina baruuu je habis tengok.
Animated Emoticons
kepada yang tak tengok lagi, rina wajibkan tengok!  Animated EmoticonsAnimated Emoticons



Iljimae ni macam historical story sikit.
Korean history.
tapi memang best!
Animated Emoticons
ada lawan-lawan kungfu
 Animated Emoticons
ada kisah cinta yang sadiss
 Animated Emoticons
ada lawaklawak yang boleh tecabut usus perut hehe *over*
Animated Emoticons
tak klasik pun cara penceritaan dia.
cerita ni, diterbitkan tahun 2008.

kisah dia mengenai, seorang anak muda ni nak membalas dendam atas kematian ibu bapa dia.
so dia menjadi pencuri, yang diberi gelaran Iljimae.
kenapa dia menjadi pencuri?
tengok sendiri. Animated Emoticons

HERO dia adalah sangat hensem, macho, klaka, kiut, dan sebagainya 

Animated Emoticons



nama hero ni, Lee Jun Ki 
lahir tahun 1982, 5 tahun tua dari rina
ok nak pergi ngorat sekarang
hihihiAnimated Emoticons


tengok, dia dah malu.
apela korang ni Animated Emoticons

kalau korang nak download, boleh download di sini
 amik yang Iljimae.E01.KOR.080521.HDTV.XViD-Ental.avi
yang ada Ental. jangan download Return of Iljimae lak, tu cerita lain.


tapi korang kene tahu camne nak download guna torrent.
kalau tak tahu, rina ada buat tutorial di sini

selamat menonton!
Animated Emoticons

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ct syakirah 26/6/10 11:50 PM  

owhh lee jun ki <3

shasha 26/6/10 11:55 PM  

ouh hensem nya. (:

sis, jom join lucky draw kt belog sya.

ummihany 27/6/10 12:26 AM  

rina,cite ni mmg besh.dulu tgk sakit perut guling2 time lawak die tu.hehe.
try la tgk cite personal taste~besh gak~saje nak rekemen.hehe

Rina (◕‿◕)✿ 27/6/10 10:57 AM  

hehehe, hensemkan lee jun ki :p

ummi : personal taste ek? okehokeh. skarang jgak carik hihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top