Sunday, June 20, 2010

Jom kenakan orang~

Rina rasa ramai dah tahu.
tapi rina tak tahu sampai tadi setelah dikenakan oleh cousin yang berumur FORM 1

bukan rina je, dengan mak ayah sedara, termasuk mak pak sendiri dia kenakan
hampeh punya budak!

website ni :

pernah dengar?

konon-konon si Peter ni tahu semuaa jawapan kat dunia ni la

tapi kalau korang sendiri tanya, dia memang tak tau la.

website ni khas untuk kenakan orang lain, bagi orang lain yang percaya.

First,
korang tanya member korang, "Weh, ko tau, website ni tahu semua pasal kita. Ko nak tanya pape tak?"

Second,
then, kawan korang pon suruhla tanya pape, contoh "Mila pakai baju apa sekarang ni?"
nak lebih real, tulis in english la
Third,
Dekat Petition, kan patutnya tulis "Peter, please answer the following question:"
 tapi, instead of tulis tu, korang type "." (titik) dan type jawapan untuk soalan tadi.
contoh ".biru gelap"

walaupon korang tulis  ".biru gelap" tapi yang keluar dekat ruang Petition tu,  "Peter, please answer the following question:"
korang tekan la space bar sampai habis sentence "Peter, please answer the following question:"

  faham tak?
sila try sekali ye.
kalau baca memang susah lah nak faham.

Forth,
tekan enter, nanti keluarla jawapan "biru gelap"
maka, tekejut beruklah member anda, Mila yang sedang memakai baju berwarna biru gelap
hehe

tadi, habis semua makcik pakcik, kazen tekejut beruk temasuk rina.
 dah semua teori keluar
ilmu itam la
kerja setan la 
database negara

hahaha
lawak betul.
nasib baik rina susah nak percaya, terus google trick behind website tu.

habis kazen rina form 1 tu kene marah 
hehehe 
padan muke
:p

jom kenakan orang jom :p 

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

intanurulfateha ❤ 20/6/10 12:39 AM  

.i slalu maen ALICE
.die pun pndai jwp jugak
.umur 11 taun
.try u google ALICE =)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top