Thursday, June 17, 2010

Link Bar sudah activate~

At last, rina dapat siapkan satu page untuk blog list saje.

so tak semak kat sidebar.

yela, member blog bukan sikit sikit
juta juta

eceh 
macam banyak sangat je member hehe

takpe, rina je consider member, orang lain tak nak consider takpe :p

nak tengok blog list rina, klik "LINK" bar kat menu bar atasss tu

nak disenaraikan dalam list rina?
letak je link korang kat comment ni

selalu rina letak link bila rina rasa best je blog tu or kawan tu suka blogwalking.

nak rina blogwalking blog korang, gtau url korang kat comment k..

insyaAllah, bila terluang rina jalan-jalan sambil baca-baca dan klik-klik apa apa yang patut
hehe


sesiapa yang selalu datang melawat blog rina, thanks ye 
klik klik la iklan sekali. menarik tau 
hehe

daa

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

CheQ PP JoY 17/6/10 3:39 PM  

cmne rina wat link bar 2?comel gila!!!ajarla..wat tutorial ke?

Rina (◕‿◕)✿ 17/6/10 9:42 PM  

nak tau ke? konsep dia macam link kan image tu. sume tu image, rina susun die sebelah2. then link kan image2 tu. paham ke tak ek hehehe

Aimi Dayana 18/6/10 1:43 AM  

okey2. bog aimi jgn lupe masukkn ye., hee.

Rina (◕‿◕)✿ 18/6/10 7:09 PM  

ofkos. da msukkan rsenye...cube cek :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top