Friday, June 25, 2010

Kerja seorang Product Engineer : Blogwalking

Heee
rina bukan curi tulang, cuma tak tahu nak buat apa..

so sambil rina belajar-belajar system company ni, rina pun jalan jalan ke blog orang lain.
boringgg bangat!

sekarang takde project thats why yang takde kerja ni..
takpela kan, bagi rina chance rehat.
next week sure bizi dizi hhe

so sekarang ni,memang asik nampak nick rina merata la
tapi kadang-kadang rina tak comment pun, jadi silent reader je

pastu akan selalula ada entry bosan macam ni :p

kla, nak sambung blogwalking sementara tunggu KFC free sampai~
*ada opismate nak banje*

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~suNshiNe~ 25/6/10 12:05 PM  

salam..
sy pun suka jd silent reader..tapi hari nie rajin nak komen kat blog neh...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top