Monday, June 28, 2010

Rina is blogwalking~~

Takder kerja lagi kot hari ni..
so, rina buatbuat rajin depan komputer padahal tengah sibuk blogwalking ke blog orang hihi

ingat nak tambah link blog dalam blog list rina,
senang nak blogwalking :)

mulamula dulu rasa tah pape je blogwalking ni
tapi best pulak if u want to kill the time hee

kalau ada entry best, stop lama sikit, amik link letak dalam blog list
kalau macam tak menarik perhatian rina sangat, rina just pass by and say hye jela

ala, its normal la kan..
macam u all, sure ada setengah yang rasa best nak baca entry rina
ada setengah yang rasa mengarut je hihi

whatever it is, still up your traffic right :p

eh. semalam world cup, england vs german best kan?
rina bukan ambil tahu world cup ni
tapi best gak layan bola ni kadangkadang
dapat besorak ngan mak dan abah hihi
i love them sooo much lah!

sebab semalam German main macam best je, rina sokong German la~
German akan menjuarai Piala Dunia 2010! *semangat tibatiba*
saje sukasuka. baru best ada pasukan yang disokong.
sebab semua blogger ada sokong pasukan masingmasing
tak percaya klik sini



ok dah. jom buatbuat bizi.

Tata~*

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nazatul shima 28/6/10 9:35 AM  

xde pon blog walking kat page cma..ehehe..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top