Saturday, June 12, 2010

Your 2nd Skin!

Tired of your own skin?

Try your 2nd skin!


Mana nak dapat 2nd skin??

klik banner bawah ni

Powered by BannerFans.com

takpun banner ni.

your2ndskin

banner ni rina tolong designkan, comelkann, secomel barangan yang dijual kat situ :P
nak rina design kan banner anda? klik sini. ^__^

 da klik? da tengok?

sebenarnya, Your 2nd Skin adalah nama blogshop tersebut.
Maknanya, baju yang korang pakai tu Your 2nd Skin la.
faham tak murid-murid?? heheh

creative kan tuan blogshop ni.
Nama dia Miss Raidah.

Miss Raidah memang dah lama berminat dalam dunia bisness ni.
Dia start buka blogshop dia ni semenjak 2 bulan yang lepas.

Jom kita tengok, apa yang menarik di blogshop Your 2nd Skin~

sooo cute right?
rina suka yang color biru tu.
kalau kenakan dengan inner hitam + selendang yg stylish sikit + jeans itam
memang stylo~
tak pon, pakai dengan legging + boot. kalah artissss hihi

nak tambah stylo lagi?

kenakan dengan belt bawah ni


memang, terusss orang datang amik korang punya autograph! hehehe

tak nak pakai inner, pakai cardigan macam bawah ni pon boleh


biru da sama tu.
perasan tak, susah nak cari baju color biru macam biru ni
kan? kan?
so apa lagi, baik rembat satu sebelum ada orang lain kebas =)

kalau rasa-rasa tak nak stylo tapi nak look feminin ala-ala perempuan melayu terakhir
dress ini sangattt menyerlahkan kewanitaan anda
cantikkan?? macam nama dia, peacock, cantik macam peacock!

kepada peminat-peminat BF SHIRT pulak,
ada BF shirt yang comell untuk anda

polka dot!
ini senang untuk yang pakai inner, tak perlu inner lagi hehe

BANYAKKK LAGI YANG CANTIK-CANTIK

 ADA LAGI!
rina tunjuk dekat sini pon tak cukup space nanti

so baik korang usya sendiri

klikk je banner bawah ni
your2ndskin
tak rugi pon.
bukan wajib beli.

nak cuci-cuci mata pon boleh hehe
beli lagiiii baik hihi

KLIK klik KLIK klik

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top