Thursday, June 10, 2010

GIVE AWAY "CAYANG IBU"


hehe
sampai ke contest untuk mak orang pon rina join :p

1. Korang kena menjadi follower blog ni emma86 (emacupcakes.blogspot.com) - done
2. Tag 5 orang kawan-kawan anda supaya follow my blog - done
3.Senaraikan blog emacupcakes.blogspot.com ke senarai Blog list anda untuk mengetahui perkembangan blog saye...(yup..me suke buat give away )... - done
4.Yang paling penting letakkan Pic korang bersama ur baby or anak..bagi yang belum kawen tu,leh la amik pic bersama anak sedara anda..(anda tergolong dalam golongan ibu saudara..ibu gak kan??) - done
5. Korang mesti ceritakan moment gambo tu kat en3 korang (contoh: gambo ni me amik kat cameron masa imanina nakal2..) - done
5. Anda letak link en3 yang telah anda buat pada post comment en3 ni...- done
6. kat en3 comment nanti jangan lupa letak "sayang imanina"- done


Gambar rina dengan anak sedara rina, Aesha Shamina


masa ni kat alamanda tengah makan Baskin Robin.
comelkann hehe

Tag 5 orang (rina main pick je kat blog list rina ni hehe)

Ilyani
Intan
Aimi Dayana
Wanie
chenurulhusna

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top