Tuesday, June 29, 2010

Tag from Miemoozie~~*


err, rina ambil gambar ni takpe ye Miemoozie :)

Tag ini memerlukan Rina cerita 20 things about myself~~

(1)
Nama saya Rina =P
Kalau tak tahu lagi memanglah~

(2)
Suka soft color esp pink and white

(3)
Sangat suka budakbudak

(4)
Ada bela seekor kancil.
tak percaya sudah hehe

(5)
anak tunggal tapi tak manja
ok fine, manja sikit but not spoiled k lala

(6)
ada online bisnes
*sempat promote lagi*

(7)
suka shopping. window shopping pun jadila~

(8)
suka outdoor activities.
sports, jalanjalan, etc.

(9)
setia.
setia dalam persahabatan
setia dalam percintaan
wiwitt ;pp

(10)
boleh jadi pendiam
boleh jadi banyak cakap
*depends*

(11)
family first

(12)
kadangkadang suka bersendiri

(13)
Sangat suka tengok movies, series,cartoon, ok power I dah 150!

(14)
suka jalanjalan cari makan hehe

(15)
nak diet tapi selalu gagal :p

(16)
love feminine style

(17)
tak suka jadi engineer tapi ada degree in engineering =_="

(18)
bercitacita mahu buka tadika

(19)
suka masak tapi tak reti masak haha

(20)
cakap laju 80km/j

ok sekian terima kasih.

tag siapa ye?
tag awak yang guna laptop acer. ye awak. hee

Tata~*

0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top