Friday, June 25, 2010

Rina Wardrobe berwajah baru *tajuk nak skema*

*Klik untuk gambaran yang lebih jelas*

Fuh bepeloh. akhirnya siap layout terbaru RinaWardrobe.

Padahal guna editor blogger yang terbaru ni.
senanggg je nak editedit kan.

tinggal buat header cantikcantik je

cantik tak header rina tu?
cantik kannnnnn???
*syok sendiri*

banner still banner yang biasa. malas nak tukar.
lain kali pulak lala~
rinawardrobe

alangalang, rina nak ajak la korang beli belah di blog rina.
ada clearance sale tau~
gaji dah dapat tu, setakat 30 hengget ape la sangat hihi

jom klik SINI

^__^

1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Najiahtul Syafiqah Ismail 26/6/10 11:24 AM  

assalamualaikum...
hai... nak tanya.. saya sangat2 minat dengan blog template awak... simple but nice.. bley bg tutorial sikit tak macam mana nak buat tempalte mcm ni... imean..
use a different background image.. tp u still ader background colour(pink) dan jugak background colour for post(white).. macam mana ya nak buat? saya bukan nak tiru bulat2.. but at least saya ada idea nak buat yg mcm awk punya.. tp klu xbley.. it's ok...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top