Friday, June 11, 2010

Warna Kegemaranku (Contest KhazisBoutique)



Apa yang perlu dilakukan?
  1. jadi follower blog ini
  2. karang/buat/reka 1 entry bertajuk "Warna kegemaranku (Contest KhazisBoutique)"
  3. tulis apa2 saja dalam entry anda, yang penting mesti ada 1 link ke 1 item di khazisboutique dan letakkan gambar item tersebut di blog anda.
  4. jangan lupa letakkan banner di bawah ini di blog anda dan link ke blog ini (anda boleh kecilkan banner tersebut jika perlu).
  5. email kami link entry anda. (info@khazisboutique.com)


warna favourite rina, takkan tak tahu lagi?
mestila warna blog ni kan??

pink, white
and any soft colour hehe

tapii, kalau item kat khazisboutique,
rina suka baju bawah nikenapa? sebab cantik, labuh n hitam nampak kurus! haha

mintak2 lucky!






1 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

wilda 18/6/10 5:01 PM  

salam (dah bagi salam. dh boleh komen la kan..hehe:) )

ok, entry rina dh dibaca. so dik, ur lucky number is 34. best of luck!

p/s. thanks 4 joining! :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top