Monday, June 21, 2010

Kehepian melanda diri ini hihi


First day at work...

so hari ni 1st day.
Overall OK la~
littlegirlemoticon

start kerja pukul 9, habis pukul 6.
Jalan tak jem. 
20 minit dah sampai. balik rumah pon sama.
tu pun rina bawak <80km/j.
slow giler. 
INSAF KOT SEMENJAK KENA SAMAN RM650 littlegirlemoticon
memang takkan la bawak lane kanan dah.
stay lane tengahhh je, nasib kalau ada orang cocok cocok belakang ke, hon hon ke.
 littlegirlemoticon
buat do noo je huhu~


Ofismate ok je
tak kenal semua lagi.
tapi dah ada kawan. ada yang lebih kurang sebaya rina.
littlegirlemoticon littlegirlemoticon
dia draftman. rina sebilik dengan dia.
 littlegirlemoticonlittlegirlemoticon
dan kakak-kakak HR pon ok.
ada chinese gak company tu.
adala dalam 20 orang je staff.

rina sorang jer engineer.
rina la Product Engineer.
rina la QC Engineer.
Rina la Development Engineer.
banyak lagi lah jawatan rina. 
heee
 littlegirlemoticon
mati I.
tapi bak kata manager, nampak je banyak, tapi kerja takdela banyak sangat.
taktau la tu
wait n see
heee
littlegirlemoticon

tapi manager department rina baik la.
opismate rina kata, dia tak pernah marah dan selalu bagi tunjuk ajar.
tadi pun dah belajar banyak benda.
dah dapat 1 kerja pon.
 littlegirlemoticon
kena buat calculation tentang transformer
banyak lak tu.
dah lupa abes apa rina belajar dulu hihi
transformer yang mana? Bumblebee ke?

Tak boleh main internet, tapi kadang-kadang rina curi-curi main
 littlegirlemoticon
*mintak mintak takde opismate yang baca hee*

ok tak nak cerita lebih lebih pasal kerja nanti kantoi heheh


Menang Giveaway!~

Rina ada join Giveaway from Aida's Creation. iNi entry yang rina buat.
alhamdulillah, rina antara blogger bertuah!

 littlegirlemoticon
Yey!
dapat Plushy Monster!


Hehe
besh besh.
bukan senang nak jadi insan bertuah
hanya mereka-mereka tertentu saje 
 littlegirlemoticon
hihi

oklah. penat
littlegirlemoticon 
nak tido awal.
Lepas blogwalking + Main FB + tengok cerita sikit
lepas tu tido
*awal ke?*


3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

T.H 21/6/10 8:51 PM  

check out my giveaway ends 9pm. http://thereishappiness.com/?p=779

T.H 21/6/10 8:51 PM  

another giveaway I sponsored ends http://thatblog4me.blogspot.com/2010/05/happy-mothers-day-contest_08.html

cik aiLebiu 21/6/10 9:53 PM  

bestnya keje..huhu...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top