Monday, June 28, 2010

Award from ochbella~~

Entry seterusnya mengenai award dari ochbella
kawan baru rina ni hihi
taniah ochbella kerana berjaya masuk dalam link list rina :p
*bajet blog ni macam blog artis*
hihi



OPPSSS

BUKAN 1 JE AWARD, MALAH 2 AWARD DARI DIA!!
capslock siap
bangga ni, ingat senang ke dapat award
*senang je zzz tapi untuk rina takdela senang mana hehe*

award ni macam tanda ingatan dari blogger lain terhadap anda tauu
haa.kira bella rindu rina lah tu hikss
cayang bella
*tibetibe*

macam biasa, mesti ada tag beserta dengan award

TAG PERTAMA


1.Anda mesti memuji si pemberi award.

eh eh. belum apaapa lagi dah kena puji ke hihi
takpe, bagi chance
hai bella, cantik dan manislah tahi lalat u, boleh i curi??
hihi..sweeettt tauu. korang kena pergi sendiri tengok blog dia baru tau betapa sweettchh nye bella ni
^__^

2.Sila beri award ini kepada 10 bloggers yang lain.

adess, ramainya.
haa, sapesape yang baca ni pada tarikh 28 June dan memakai baju yang ada color white,
anda layak menerima award ini
hahahaha
boleh tak gitu?

3.Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger tadi.

mereka sendiri sudah tahu ^_^

4.Bagaimana anda boleh digelar sebagai blog yang best, great.

nak buat macam mana, saye memang besh pon sejak azali
email saya pun rina_besh
:8)
*sila lempang 360 darjah*


TAG KEDUA

1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang ini ?
bosan betul kerja ni...zzzzz

2. Apakah nama samaran anda ?
rina

3. Berikan tiga (3) orang yang anda sayang ?
mak, abah, mereka
4. Panggilan untuk si dia ?
dia yang mana satu haha

5. Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa ?
macam pernah ku jawab soalan ini
taknak jawab dah :P

6. Blog manakah yang anda suka lawati ?
yang dalam blog list saya, memang saya suka pergi ^_^

7.Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda ?
wa yang ni lagi melampau.15 dia nak.

ok, sape yang berjaya habiskan baca 1 entry ini, anda memang layak terima :)

Tata~*

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

~suNshiNe~ 28/6/10 2:16 PM  

kenapa sy tak da dlm bloglist rina???..sob3..

tak nak buat walaupun sy bc sampai habis..sob3..

Rina (◕‿◕)✿ 28/6/10 3:16 PM  

hahaha
dah letak dahh

sila buat k. tak buat siappp :P

~suNshiNe~ 29/6/10 9:20 AM  

malu la nak buat..ngeh3..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top