Thursday, June 17, 2010

Award from Yadam ^__^


thanks yadam bagi rina blogwalking award ni
blogwalking pon ada award tau hehe

macam-macam

bolehla layan time tengah bosan ni

ada beberapa soalan kena jawab~

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?
"kenapa rasa sunyi, mesti solat tak kusyuk ni" bisik rina hehehe poyo lebih

2. Apakah nama samaran you all ?
rina,lia, dan banyak lagi yang terpaksa dirasiakan hee

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
Mak, Abah, diri sendiri hee

4. Panggilan untuk sidia .
soalan sensitif untuk si single seperti saya hehehe

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa .
cincin kawin. mak tengok anak mak gatai nak kawin, masak pon tak reti, ada hati. hihihi

6. Blog mana yang you all suka visit ?
banyak sangat. lagi lagi yang suka visit blog saya :)

7. Tag kan kepada 15 blogger you all .
15??? ramai betol. rina tag korang-korang la yang tengah bosan or takde idea nak buat entry ape. amik je jangan malu-malu. hihi

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

starzieti 18/6/10 9:36 AM  

saye tgh bosan nih, kekeringan idea nak naip entry..bole sy amek ? hehe

Rina (◕‿◕)✿ 18/6/10 7:08 PM  

amiik2 sile kannn hehee

Y@D@M 18/6/10 8:23 PM  

thanz coz promote nama YADAM :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top