Friday, June 11, 2010

Clinique | Giveaway~*

Mesti ramai tahu tentang Clinique kan?

Salah satu set penjagaan muka yang terunggul di Malaysia!

Rina pun guna tau.
tapi rina guna UV Block SPF 40 je. tu pon sebab dapat sample hehe. macam kat bawah ni


1 important quality of Clinique ni, basic penjagaan muka bermula dari 3 langkah.

cleanse, buang dead cell, and mosturize

this 3-step can help make any skin great skin.

Contoh macam di bawah ni.


(1) Liquid Facial Soap (kaler ijau) - cleanse
(2) Clarifying Lotion - Buang dead cell
(3) Moisturizing Lotion - Mosturize
 
 Takut kulit kamu ni sensitive sangat?
or takut kulit kamu tebal sangat susah nak buang dead cell? lol
jangan risau.
untuk Clarifying Lotion, Clinique menyediakan 5 range of strength yang bersesuaian dengan setiap jenis kulit.
 bagus kan?
sekarang dah tak perlu risau kalau kulit kamu ni jenis sensitive atau tak

kalau kulit kamu terlalu kering lepas tu mengeluarkan small mark or flaw yang dipanggil Blemish,
kamu boleh cuba anti-Blemish dari Clinique

Treatment yang diberi memang laju dan berkesan.
Clinique memberi Guaranteed kepada para pengguna.

Sekarang ni, rina nak tunjuk 1 produk yang paling rina nak miliki.
ini dia~


Pore Minimizing Solution.

Liang pori-pori yang agak besar di muka rina ni yang menyebabkan muka rina mudah berminyak.
so kalau boleh rina nak sangat ni.
mesti nanti muka rina smooth je hehe


Produk memutihkan muka pon ada.
nak lagi putih kepada yang putih?
bolehh
guna yang ini


Derma White
 
boleh pilih salah satu.
tapi yang terbaru yang paling kanan -->
derma white clinical brightening essence
faster and gentler whitening process!

Bukan ni je,
ada banyakkk lagi

ada Dullnes Solution
ada De-Aging Solution
ada Moisture Surge
ada Make-Up
ada Skin Supplies for Men
ada Fragrance

banyakkan?

nak tahu lebih lanjut, just visit their website HERE


0 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top