Thursday, June 03, 2010

Gimme Food on Flights (Blog about what dish you’d like to have on flights)

Yey!! Kali ni punya tajuk berkenaan dengan makanan!!
ohhh I lovee food very much hehe
haish..mane tak gemuk ;p

nak tahu satu rasia tak??
rina kan, tak pernah naik flight
hoho
menyedihkan tak??
T__T

hihi..

takpe-takpe, one day rina akan naik jugak
boleh je nak naik sekarang tapi macam tak tau nak pergi mana lol
lagipun kewangan tak berapa mengizinkan hehe

rina hari tu ada book tiket untuk pergi Bandung dengan Air Asia
nak pergi dengan MAS lain kali
sebab rina pernah dengar
"Never go hungry while flying with MAS!"
kira, sape sape naik, bila turun perut buncitt kekenyangan haha


ok, berbalik pada tajuk
ape yang rina nak makan kalau naik flight

first, mesti bende tu tak mengotorkan tangan
yela, malas nak jalan jalan pergi toilet cuci cuci tangan kan

second, tak kan tumpah.
manetau flight tersenget ke kanan, abes tumpah kena orang sebelah, naya je hehe

third, tak menyebab kan sakit perut
maknenye, tak pedas pedas sangat
adoi, memang tak besh la kan sakit perut tengah tengah dalam flight tu

forth, yang kenyang hehe
ni ofkos la kan hihi
kalau tak kenyang baik takyah makann
menambahkan kolestrol je ;p

so pilihan terbaik ialahhhh

jeng jeng jeng!!

sushi!!



*credit to mr google*

nyam nyam sedap tak??
nampak lazat berkrim disukai ramai kan??
hehe

kalau makan sushi senang sikit
sekali ngapp jee hihi
takde comot comot, tumpah tumpah bagai

n tak kotorkan tangan

best kan idea rina? hehe

Arigato Gozaimas!
hahaha dan dan cakap jepun. ntah betul ke tak ;p






Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Never go hungry while flying with MAS!

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ilyani 3/6/10 7:28 PM  

huhuhu.. suke3 sushi :)
nak ikut gak gi bandung bley??

Anonymous,  4/6/10 12:29 AM  

Makanan atas flight AirAsia semua kena beli. Tapi AirAsia tak jual sushi kalau tak silap. Bulan lepas saya naik Air Asia pergi Goldcoast Ostolia. Masa balik kami ada beli spagheti, harga dia sebungkus AUD6 (AUD1=RM3). Air mineral sebotol harga RM2. Kalau naik MAS memang makanan disediakan, tak payah beli.
***Lalalalalaaaaaaaaaaaa***

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top