Sunday, June 27, 2010

McD free nyum nyum~

Jumaat lepas, salah sorang ofismate rina belanja McD.
mulamula nak belanja KFC tapi tukar jadi McD pulak

sedappp
makanan free memang semua sedap

ni antara ofismate rina, tengah makan di pentri
teringat kenangan internship di TNBES

dorang memang baikbaik
cuma rina rasa macam bosan sikit. kerja as a product engineer takbest kot
tah.
maybe belum start betulbetul kerja lagi.
takpe. try dulu.

kalau dekat opis, tak boleh bukak FB. kalau nak bukak kena guna Wifi curi-curi dari laptop :p
tapi kadangkkadang Wifi tak on.
so rina rajinla pergi melawat blogblog orang.

so, nak tunggu nick rina menjelma during weekdays je la k.
weekend busy. eceh. padahal duk umah je :p

BTW, rina nak wish HAPPY BIRTHDAY to my twin, Fariz


single & available ni. sapesape nak kenal boleh lah contact saya hahaha

to my twin, may all ur wishes come true :)

 Please jangan tanye kenapa twin muka tak sama hehe


sekian untuk harini, boring kan entry saya hehe
bai~

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Sharinginfoz 27/6/10 11:42 AM  

benda yang free memang sodap kan....

Segmen Blogger: Velasrizal

chenurulhusna 27/6/10 11:44 AM  

slm!

hahaha....

tu jer:P

♥ Nurul ♥ 27/6/10 1:17 PM  

nak mcD free jugak.. tpi takde orang nak belanja T_T

niesz 28/6/10 12:02 AM  

hihi..xpe2..cr pengalaman dulu..mane tau nnti ade rezki kt tmpt lain plak kan..

Rina (◕‿◕)✿ 28/6/10 3:42 PM  

sharinginfoz : ofkos hehe

husna: waalaikummussalamWBT :D

Nurul : ala kecian. meh dtg cni rina banje nak tak? :)

niesz : btul3 ^^

MuNsYi SaMa 29/6/10 12:33 AM  

eh, twin fariz tul ke? :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top