Thursday, June 24, 2010

nuffnang tarik glitterati kalau letak youthsays la sobs!

one of my friends, cheqpp dah kena tarik status Glitterati dia

ades..terpaksela rina buang semua link youthsays tu..
tapi youthsays bagi banyak duit la..

ape pendapat semua ek..
nak pilih nuffnang saje or dua-dua sekali..

nuffnang ada buffered earning atleast tak perlu suruh2 orang klik..
ads mane yang macam buffered earnings ek?

Rina ada buat surveys dekat youthsays
bertajuk "Ads mana yang memberi income paling tinggi?"
klik sini untuk view result

lupa nak masukkan Youthsays hehe

tapi Nuffnang menang buat masa ni..

tapi mana kita tau kan..
orang bukan try semua pon..

apa pendapat semua?
setia pada nuffnang je untuk kekalkan status Glitterati
or
letak je semua ads dah alang alang Glitterati kena tarik

pls, i need everyone opinion. =)

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

CheQ PP JoY 24/6/10 1:47 PM  

pilih jgn xpilih..hehehe

cik aiLebiu 24/6/10 5:33 PM  

klu u rsa setakat ni NN okay and tak kedekut, better u setia. x sume suka klik ads youthsays. ada yg rasa annoying sbb kes spam aritu. :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top