Monday, June 14, 2010

Short Update~*

Haii
 
tak perlu baca pon takpe. hehe

rina dekat shah alam, di rumah cousin rina
tengah main dengan baby mia yang comel

so, rina mintak maaf sebab tak dapat blog walking 
tapi rina perasan ada award ntuk rina yeey! hehe

esok ok, rina update betol betol!  

hheeecomel pulak update dengan emoticons ni.
eh, sebenarnye rina tengah nervous ni 

sebab tengah tunggu result contest blackberry tu hehe

kalau tak menang, hihi

okla. jumpa anda later k~

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

mama zharfan 15/6/10 12:41 AM  

good luck for contest blackberry tu!! me tak join sbb tak de idea :p

Aimi Dayana Bahari 15/6/10 12:05 PM  

akak. result TTT tu dah kua. si kenit menang bg kategori gurl. =)

Rina (◕‿◕)✿ 15/6/10 12:55 PM  

ahua xmenang xmenang! huaaa heheeh :P

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top