Wednesday, July 28, 2010

Again hehehe

Tukar background again! 
hehehhe!

tiba tiba best plak main main tukar background ni

orang tak confius kann??

since header guna yang sama je, sure orang tak confius kan :p

emm, actually rina ada sedikit points nak cakap
so entry ini mungkin entry nasi lauk campur lagi :p


satu
sori kepada winners lucky draw by rina sebab rina tak post post lagi hadiah hehehe
insyaAllah minggu ni ek :p banyak plak nak balut :p

dua
thanks kepada yang tag rina join contest.
yang contest lensaburuk tu rina tak join sebab camera rina vga je
yang contest mata menawan pun rina tak dapat join since rasa akan kalah je hehe
ramai gak yang contest2 ni
rina suka join giveaway je sebenarnya
contest ni kadang kadang je :p

tiga
yang bagi rina award pon thanks sangat sangat
walaupun rina dah ada, rina sangat hargai 
best tau orang tag tag ni
kira ingatan bloggers lain terhadap kita
^___^

empat
tutorial pun, 
ada yang tak sempat rina buat lagi
ada je dalam list "post apa nak buat harini"
hahah
siap ada list tau :p
mood menulis je tak datang ceh!

lima
rina janji nak letak link contestant lucky draw by rina
tu pun rina akan buat
lambat or cepat je

-------------------

tu jekot..

banyaknye kerja tertangguh

nak kata bz, takdela bz sangat.
malas je lebih :p

bosannye entry ni
lalalala!

weekend ni nak buat ape ek..
ingat nak pergi rumah kawan, tapi kawan tu takde di rumah lak
parent rina pegi Bengkel Ambang Ramadhan di Perkim

maybe rina patut ikut sekali kot?

2 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 28/7/10 11:07 PM  

background kalau tukar pun tetap sama je saya tengok sbb kaler pink..hehehe..tapi mm nice la blog ni~sejuk jew tengok...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top