Wednesday, July 07, 2010

lambatnyee

lambatnye nak pukul 6
nak balik
huaaa

rina rasa rina dah TERlaju la buat kerja ni

tengok.
dah takde ape nak buat
HEE..

semalam banyak gile dapat kerja, buat la sungguh sungguh,
tibatiba da siap
so sekarang termenung buat buat busy

sambil tu curi curi buat header blog
comell
hehe perasan

hmm
rasa macam takde ape dah nak cerita kat blog ni
semua tulisan tulisan kosong..

biarlah
blog rina, sukatila nak bebel ape
ye tak ? :p

wa neves, malam ni
mintak mintak Germany menang

aminn!~

Tata
Titi
Tutu

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

myda 7/7/10 4:46 PM  

bsungguh2 nak german mng niy..
ader paper2 ker..??

ilyani 7/7/10 5:04 PM  

mana header blog baru nye??

Rina (◕‿◕)✿ 7/7/10 5:20 PM  

myda : a ah, muller tu boifren i hehehehe!

ilyani : on the way~ hee

iqbalsyarie 7/7/10 6:12 PM  

keje siap awal?Waaahhhhh..jelesnya!hehe..ok..saya juga sokong German!mantap!!
Latest post:Perlukah kita berdoa..?

Sharinginfoz 7/7/10 7:03 PM  

even though sebelum ni saya sokong argentina, tapi kali ni nak germany menang

Final Belanda Germany

Rina (◕‿◕)✿ 7/7/10 8:34 PM  

yeahh~ ramai nmpknye pnyokong german. sure germany mng lah hihihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top