Tuesday, July 27, 2010

Tukar background~

Actually rina suka background yang lama dan tak terfikir nak tukar pun..

tapi ada yang cakap, kadang kadang kena tukar jugak..saje ubah angin

so rina tukar hari ni

tapi sekejap je ni

nanti rina tukar yang lama balik hehehee

11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥ Roshazzy Shag ♥ 27/7/10 11:21 AM  

tuka tuka tuka. ehee. shag malas nk tuka background. saket mata nk wt coding o__0

iqbalsyarie 27/7/10 11:28 AM  

heee...tak banyak beza pun,atau saya ni yg tak perasan..hehe

Zqah Ail 27/7/10 11:52 AM  

tukar angin sekali-sekala apa salahnya =)

Wan_hazel 27/7/10 1:10 PM  

rina..law bagi wan..tak perlu tuka pun BG..cukuplah law tuka header..koz..org kenal blog kite dari apa yg dah nampk..so law tuka2..nanti len plak og fk..bgi wan lah..better kekal pada yg lama..sebab tu lah ciri2 blog rina..so wat pe nak tuka kan..

Rina (◕‿◕)✿ 28/7/10 2:54 PM  

shag: hehe, sket je coding nk tkr bg

iqbal : adela beza.dulu stripes :p

zqah : kan :)

wan : thanks wan for the opinion..kalau ciri ciri blog rina tletak pd header je boleh x :p

♥ Roshazzy Shag ♥ 28/7/10 11:03 PM  

sikit mmg sikit tp sakit hati nk cari bg sbnr nye :pP

Rina (◕‿◕)✿ 29/7/10 5:55 PM  

cube try guna ctrl+f then type .gif or .jpg nanti cepat sikit jmpe :D

♥ Roshazzy Shag ♥ 29/7/10 9:39 PM  

ohh shag carik http patu tgk lah mane coding utk bg. haha. rina salu carik bg kat mana?

Rina (◕‿◕)✿ 29/7/10 9:43 PM  

rina mula2, klik kanan kat background rina ni. then klik "view background image"

pastu ctrl+f kat coding html

replace dgn url bg image skrg dengan yg baru

then preview dulu

♥ Roshazzy Shag ♥ 31/7/10 12:05 AM  

wahh. cara paling pantas. knp lah tak penah tahu =__="

thanks ye rina. haha. lps ni sng je nk tuka bg ;pP

Rina (◕‿◕)✿ 31/7/10 12:06 AM  

yup~ rina tuka lagi hehehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top