Tuesday, July 13, 2010

Dah mula suka dengan kerja ni lala~

Hari hari rina ngadu cakap boring kerja ni kan?


tapi sekarang dah tak lagi

ok fine
ada sikit jugak boring :p

tapi tak worse macam dulu
sebab bila fikir fikir balik, ok je kerja rina ni

#1
Rina tak perlu outstation, drive sorang sorang sendiri.
kerja hanya dalam ofis jee

#2
Kerja pun tak banyak.
Kerja ni macam bermusim
bila free, free sangat
bila busy, busy sangat

#3
walaupun busy, rina tak pernah OT
rina akan buat selaju lajunya hehehe!
nasib baik dah biasa practice zaman kat U dulu
*suka buat assignment last minute, so kena laju laju :p*

#4
bos baik!
senyum je tak pernah marah
sentiasa membantu bila tak tahu

#5
ada internet boleh tulis blog hehe!
boleh pasang lagu kuatkuat since sebilik dengan opismate yang sekepala

#6
ada opismate yang baikbaik

#7
boleh pakai baju apa apa
so takyah susah susah nak pakai formal pun

#8
masuk pukul 9 pagi. so takdela jalan jem teruk :)

#9
gaji boleh tahan
dan boleh bejimat sebab jarang makan luar
bawak bekal dah jadi trend dekat sini

ok kan?
takdela teruk sangat
memang agak boring
tapi untuk kerja sementara, rina rasa masih boleh diterima

CHAIYO RINA!

Nota kaki : Entry ni dibuat khusus untuk memberi motivasi kepada diri sendiri yang cuba untuk menyukai pekerjaan ini bla bla bla~

3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

in+an Jun$u 13/7/10 1:03 PM  

owh..sangat jeles!bos kat opis sy ni kalu tak kena ngan angin dia suke shout2..tau la ada vokal yg tinggi.hehe..

rina ok la..awal2 tak suke,last2 suke.sy ni awal2 ok je,lepas confirm trus KO.huu..sedeyh :"(

nuraarin-life 13/7/10 6:03 PM  

Apa tang berlaku di tempat rina sama dengan tempat keje aarin.. rasa mcm keje tempat yg sama pula, ahaksss

Rina (◕‿◕)✿ 14/7/10 9:00 AM  

intan : ala yeke..camtu berenti jela hehehe!

nuraarin : eh. ye ke. tibe2 opismate kuikui

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top