Friday, July 23, 2010

Bila wanita bershoping..

Hihi
wanita ok
62 Orange Emoticons
saje buat tajuk guna wanita since rina shopping weekend haritu, semuaa barang barang penjagaan diri
131 Orange Emoticons
tak penah lagi macam ni

dulu, nak beli lip balm pon fikir 18 kali
tapi semenjak berubah menjadi wanita matang dan bekerjaya
LEMPANG!
rina mula menitik beratkan penampilan diri
LEMPANG LAGI SKALI!

ok. mari tengok, apa yang rina beli sampai dekat RM 200 habis

 42 Orange Emoticons

rina beli contact lense~


ye rina rabun  112 Orange Emoticonstapi tak reti nak pakai spec :p
ingat nak try brand lain, tapi Acuvue gak paling murah hehe

kadang kadang teringin nak pakai contact lense colour
tapi, mata rina besar la...dari jauh dah tau rina pakai
*malu*
 52 Orange Emoticons
hihi

pastu beli pencuci muka


Rina pakai Loreal. Rina pakai 1 set.
tapi yang lain tak habis lagi.
rina memang seorang pengguna yang kedekut jimat.
62 Orange Emoticons

yang ni eye mask


gedik nak beli. tapi tak pakai pon lagi
sayang plak.
ada sepasang je?? kate 6 kali guna??
rina rasa macam recycle guna sebanyak 6 kali
tapi dah tentu kali ke 6 pakai, effect dah kurang
kan??
so rina tunggu pakai time konvo jela
141 Orange Emoticons
nose pore tape ni rina share dengan kawan rina, Murni

ada 10. sorang ambil 5.
da try 1
BESTT!!
memang tetanggal lah semua bintik bintik hitam
licin I punya hidung 
 110 Orange Emoticons
lepas ni nak beli lagi. nak amalkan hehe

lepas tu beli eye liner dan foundation dari Maybelline


ini adalah pembaziran paling jelas
tapiii tengah SALE MAYBELINNE time ni
mana boleh tak beli time sale???
hihihi
 52 Orange Emoticons
Sale banyak gak, kurang RM10 foundation tu
dah lama rina nak beli, semenjak ada kawan rina yang terer make up rekemen kan..
sekarang baru dapat beli

pakai pon baru sekali
sayang jugak
62 Orange Emoticons
beli barang lebih RM 50 (tak sampai pon),
rina dapat free Buku Notes Maybelline dan ini

kecik je. comell!

ok, itu saja pembaziran yang telah dilakukan.
mari makan nasi kosong lauk ikan masin lepas ni
72 Orange Emoticons

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

mida 23/7/10 2:21 PM  

base la tue..
kate uwn wanita..
eh, bper er contact lense uwh..
tign la na beli

♥ shag ♥ 23/7/10 3:54 PM  

amboi. sakan noh shopping. shag habis kan 200 dlm sehari. tp barang nye 6 helai shawls tu jela. yg lain habes sebab mkn kt restaurant yg gempak =__="

ohh. shag nk beli contact lens next month. nk beli hitam. ehee~ nk kasi besar sikit mata. org ckp mata shag sepet tp shag tgk dlm cermin besar je 0__0

nose pore tape tu bgs sgt ke? dulu shag pki brand ape tah, kulit kat hidung mengelupas sakan. tu br pki semingu skali. lps tu insap ta nak gune dah. uhuk.

aisyah 23/7/10 4:03 PM  

waou shping brg kcntikn..
i ske ngn cntct lense tu..
tp xbrani nk pkai..
huhuh

Rina (◕‿◕)✿ 23/7/10 5:02 PM  

mida : 6 pasang = RM90 :) hehe beli2

shag : uish. restoren ape tu seed ke? review xde? hahah, pelik la yang itam tu, jadi mcm katun je nanti. btoll :p
bgs2. dia ade step dia xnak kasi mngelupas~ nanti rina share :)

aisyah : awal2 mmg xbrani, lme2 ok je. xskit pun :D

nEa FleriDa 23/7/10 5:43 PM  

hehe.. klu dh nma ppuan cmtulh gayanya.... sakan eh dye shopping :P

♥ shag ♥ 23/7/10 5:47 PM  

aah. seed tak sedap. haha. ohh tak sempat nk snap pics makanan die pun. lapar sgt jd ta review =__="

woah! ade tips. okeh. sedang menanti.

zahidah dihaz 25/7/10 10:27 AM  

next week i pulak nak g shopping...p kena curi masa lepas balik dari kelas la...selasa to friday...hehehehhe

CikChelsea 26/7/10 9:04 AM  

babe, ikan masin pon skrg mahal tawwwww ;p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top