Wednesday, July 07, 2010

nasik lauk campur satu

salam semua
*lama tak bagi salam isk isk*

rina baru dapat gaji yahoo~!
dapat gaji untuk bulan lepas (tak sampai 2 minggu)
rina kan baru start kerja

so sikit jela
ingat nak tambah stok di RinaWardrobe
lalala

lepas balik modal, rina nak beli cycle 1 la
bukan basikal jalan jalan tu
tapi basikal eksesais yang tak gerak tu

kalau kat carefour bila diskaun boleh dapat RM200
tapi taktaula bila nak diskaun lagi huhu

sape sape tau kat mana mana yang dapat murah tak?

lama tak keluar peluh ni
asik duduh bawah air cond je
liang peluh dah tetutup kang tak boleh bukak dah macam mana?
happy la lemak lemak ai mengeras menjadi lapisan melintang yang huduh itu
hehe

lepas tu nak beli contact lense
bayar duit kereta
duit saman hukhuk
duit internet

lepas tu duit pun habis

huhuhu!

belum sempat pape dah habis
why everything needs money
T__T

ok malas nak fikir

anyway, rina tengah adjust blog ni
bagi kemas lagi
nak tukar header
header tu tak ori, ambik kat intenet then letak gambar sendiri
so kali ni nak buat yang ori punya

emm ape lagi ek
haa
GUDLUCK kawan kawan ku yang sambung master
jeles!
rina yang beria nak sambung, orang lain plak dapat sambung
susah betul scholar YTN ni
semua pun takleh huhu

ok.
itu saja entry nasik lauk campur dari rina

wasalam :D

5 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

-xoul- 7/7/10 12:43 PM  

woo gaji $_$ ..hai besfren :D

Rina (◕‿◕)✿ 7/7/10 12:50 PM  

ceit.tibe tibe je besfren ;p

~suNshiNe~ 7/7/10 12:53 PM  

la..bajet untuk belanja zura tak de ke?he3..

Anna Da Lady 7/7/10 1:24 PM  

ape lagi mula la belanja kami ni dgn gaji tu..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 7/7/10 1:37 PM  

hehee boleh2. banje skyjuice ok? :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top