Saturday, July 24, 2010

Berjumpa dengan buah hati~*

Tak sabar..
Kejap lagi rina mau jumpa dengan buah hati
atau maybe perlu sebut
buah buah hati?
atau
buah hati hati?
since bukan seorang
tapi 3 orang!

baru betul kayu tiga =D

rina dah beli kan mereka layang layang
tapi satu je
sebab satu pon dah cukup kot?

kena la ajar mereka berkongsi dari awal
baru senang hidup bermadu
hehehe!

ni layang layang nye

cantikkan?
mesti buah hati rina suka
sebab ada Dora the explorer!

asyik asyik main game computer Dora je kan, macam tak sihat je
so rina ingat maybe main layang layang lebih sihat dan happening
teringat plak waktu kecik kecik dulu
layang layang seringgit je kot!
yang rina beli ni RM6!

takpelah. demi yang tersayang RM6 billion pon takpe
hihihi

selain layang layang rina dah prepair hadiah lain
rina dah download banyak game Dora dan Disney
boleh diorang main sambil belajar nanti

ok. lepas ni sure ada jawapan bila diorang tanya
"Cik Lia Cik Lia, hari ni ada bawak suprise tak?"

inilah akibatnya bila dah biasa buat suprise setiap kali datang
=_="

okla, nak pegi dah ni

sebelum tu, jom tengok video buah buah hati @ buah hati hati rina

alaa

tak jadi la nak letak video

sebab buah hati rina sexy sangat
dah lah pakai skirt lepas tu golek sana, golek sini
habis nampak sepentot
hahaha!

rina tunjuk 1 gambar jela yang rina capture dari video tu


babai!

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nazatul shima 24/7/10 12:14 PM  

alahai..3 anak dara...:) yg kecik tu baby girl ye rina..baiknye aunty derang ni..hehhee..:)

♥ shag ♥ 24/7/10 3:47 PM  

layang layang! dah lame tak main. rindu nya zaman kanak kanak! skrg nk main macam kelakar sbb dah besar plus mane ade adik yg kecik. uhuk.

Rina (◕‿◕)✿ 26/7/10 3:35 PM  

cma : memang baik pon hahaha xmalu

shag : hahaha, skrg main org tgok pelik je :p kne ad budak kecik utk excuse :p

♥ Roshazzy Shag ♥ 27/7/10 10:31 AM  

haa tu lah psl. mane lah nk cekup sorg budak kecik. mengidam pulak nk main layang layang. hahaha :DD

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top