Sunday, July 04, 2010

Kalau tak kahwin macam mana?

Pernah terfikir tak?
Heee...

Actually, tadi rina pergi majlis kahwin sorang lagi my friend, Lynn

Alhamdulillah.sorangsorang kawen.

Bila ramai yang kawen ni, terdetik juga rasa risau dalam hati.
tapi apa apa pun, yakin pada Allah perlu ada
kan?

sebelum rina bebel panjangpanjang
jom layan gambar dulu


Lynn dan Nik Ariff. Sama cantik, sama padan.

Rina pergi dengan Erien (green) dan Esah (blue)


 ok sambung bebelan hehe

Keyakinan pada Allah tu memang ada
tapi kemungkinan takdir kita ditentukan untuk tidak kawen pun ada
NAUZUBILLAH

siapa taknak kawen kan?
semua orang nak kawen.
nak ada family.
ada anakanak yang dapat menjaga kita bila tua nanti.
betul tak?

mesti sedih je tak kawen..
sunyi je hidup.

isk.
kalau rina lah yang tak kawen, sure sunyi sorangsorang.
dah la anak tunggal
sobs T_T
mintakmintak dijauhkan fuh fuh!
Hehehe

Takut tibatiba bila terfikir bab ni
tapi nak tak nak Plan perlu ada

Sekarang ni, perempuan lagi ramai dari lelaki.
perempuan ramai sangat yang cantikcantik dan baikbaik
apa lah yang ada pada rina ni
sebab tu selalu kena tinggal ='( =P
Plus, nak jatuh cinta pun bukan mudah dan boleh dipaksa.
huhu

kalaulah ditakdirkan oleh Allah, jodoh rina tiada di dunia ni,
rina ingat nak buka sebuah rumah anakanak yatim la
bolehla anggap diorang sebahagian dari keluarga rina
sure tak sunyi kan =D

apapa pun, hope rina dipertemukan jodoh dengan yang terbaik buat rina.
still rina akan buat kebajikan untuk bekalan di akhirat sana
insyaAllah.

 sebelum terlebih sudah,
rina nak mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat Lynn
Semoga berbahagia hingga ke akhirat kelak
Aminn
^_^

Notakaki : Sekarang ni, bila jumpa kawan lama je, sure akan tanya 2 soalan wajib. 1,dah kerja ke? 2,bila nak kawen? Heee

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

ilyani 4/7/10 9:20 PM  

eh cik adik. umur baru 23 takyah la nak risau camtu lg.. tsk. jauh nye pikir. :P saya umur 23 dulu baru je nak berjinak2.. baru first time bercinta.. tu pun kecundang lg. jauh lagi perjalanan kan.

saya yg dah tua ni cool jek.. ehehe.. mmg la tak best esp bila gi wedding orang at this point of time.. tapi.. hopefully the day will come for us too, soon kan:)

shasha 4/7/10 9:28 PM  

ehe sis! niat nak buka rumah anak2 yatim tuu mmg lah sgt bagus (:
jgn la rsau,insyaAllah akn smpy masa nya untuk sis Rina naek pelamin jugak nti.

ehem jemput sya eh! hee(:

iqbalsyarie 4/7/10 9:45 PM  

Wah rina..moga bertemu jodoh yg soleh secepat mungkin..hehe..gudluck!

Latest post:Masalah wanita dan Facebook

Rina (◕‿◕)✿ 5/7/10 9:10 AM  

ilyani : hehehe, awal awal ni la kene pk :p takpe takpe, insyaAllah ada jodoh tak kemana kan? jngan lupa jemput rina :D

shasha : ihihi thanks. sha pun kene jmput rina gak tau!

iqbal : aminnnn hiks gatai :p

Rina (◕‿◕)✿ 5/7/10 9:10 AM  

ilyani : hehehe, awal awal ni la kene pk :p takpe takpe, insyaAllah ada jodoh tak kemana kan? jngan lupa jemput rina :D

shasha : ihihi thanks. sha pun kene jmput rina gak tau!

iqbal : aminnnn hiks gatai :p

cocktail 5/7/10 6:31 PM  

rilek la rina ea..kdg2 kite x perlu cari ia hadir sndr..huhu..x yah jauh2..mgkn die bekas kwn sekolah kite..tmpt keje baru ko skunk..yela..ttbe bln depan ade staff baru masuk..berkenan plak dgn ko..ko pun same..kan dh jadi..hahahaha..dh jd mcm novel plak..haha...chill k..kawan2 kan ramai...hehe

jalanjatuh 5/7/10 8:23 PM  

first soalan kepade member2 yg baru bercouple..
'bile nak kawen???'
hahahha

tqa 6/7/10 6:02 PM  

doa2..
huhuhu.
adela tu jodoh awk kat mne2 tu.
:D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top