Wednesday, July 28, 2010

Full House 2!!

is coming soon!!

The sequel to the massive hit 2004 Korean drama, Full House 2 is a pan-Asian drama featuring locations and actors from Korea, Japan, China and more! Casting is yet to be confirmed but it is hoped that one, or both, of the original stars Rain and Song Hye Gyo will return. Anticipated to air in August 2009, this drama is already generating massive amounts of anticipation amongst fans! 

hehe rina copy paste dari www.mysoju.com

*website ni lebih kurang youtube, boleh tengok k-drama, j-drama, t-drama etc. secara online*
dijangkakan December ni keluar.

Can't wait!!

Full House ni 1st k-drama yang rina tengok
semenjak tu terus addicted to k-drama

sesiapa tak tengok Full House memang rugi la korang
sebab best giler, memang betul betul rugi
(nak bagi korang betul betul rasa rugi)

hehe!


9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Zqah Ail 28/7/10 1:09 PM  

best laa klau nak kuar .. x sabar rasanya !! =)

♥ Roshazzy Shag ♥ 28/7/10 1:47 PM  

mygood! wajib tengok! haha. hero rain lg ke? dgr cte nk tuka org lain =__="

nuraarin-life 28/7/10 4:33 PM  

saya bukan insan yang rugi... sbb saya tengok

cimon 28/7/10 6:17 PM  

owhh...lagu citer nie best!!

tp blum tgk lg citer nye...but my sister memang layann citer nie...

(^v^)

(p/s:my 1st loved k-drama is Autumn in My Heart - same 'awek' with this drama)

bellar0ssa 28/7/10 7:09 PM  

heee kita pon suka fullhouse. tapikan xde cite leh laan IRIS..heee. lain dr yg len.

ummihany,  29/7/10 3:07 AM  

huhu act full house 2nd ni mmg dari last yr kate nak buat tp sampai skang pihak produksi masih xbagi pape kata putus so don't put ur hopes high..mcm ummi dulu mase mula2 dpt tau,semangat giler tp makin lama xde ape pon...huhu tp produksi tu mmg baru kuarkan cite baru die kate cite tu ganti full house 2 tajuk die "coffee house".tp storyline xde kaitan dgn fullhouse la..skang cite ni tgh ditayang lagi kat korea,hero die yg belakon hong gil dong tu...ensem~sile la tgk,besh~hehe

p/s:suka promote kat org yg minat..=)

Rina (◕‿◕)✿ 29/7/10 5:54 PM  

zqah : rina pon tak sabar!!

shag : tula..xbestla klo tuka kan..

arin: hehehe bgs2 :p *poyo

cimon : baik tgok!! rugi gle klo x tgk *rase rugi x hehe*

bellarossa : iris cte ape lak? cam lagu awie dah :p

ummi : ala yeke..xsonokla cmtu..nak smbungan..nak rain T___T

Hamzah Ian 19/8/10 4:59 PM  

biar betol ko rina.. ade ke fullhouse2??? wow.. yg satu pun tngk 4kali.. hahaha

Rina (◕‿◕)✿ 19/8/10 7:17 PM  

uiyo! hamzah tgok k drama ke. bleh thn jiwang ek hihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top