Sunday, July 25, 2010

my job~

terpaksa berhati hati bercakap tentang kerja di blog ni
since ramai sudah ofismate tahu blogshop rina..

tapi harap harap mereka tak berminat nak baca blog ni hehe

sebenarnya, last week rina cuba cari job baru
sebab rasa bosan sangat kerja ni

nak kata takde kerja, ada la jugak
cuma kerja dia tak best
ntah
rasa tak best

ingat nak jadi guru tadika
tapi gaji murah sangat

nak jadi engineer kat company lain
rina takut nanti banyak site visit pulak
hihi

banyak songeh kan? :p

so sekarang, decide untuk stay je dulu
sampai dapat tawaran yang lebih baik nanti

chaiyo! chaiyo!

tak habis habis dilema kerjaya ni. haish.

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

-xoul- 25/7/10 8:59 PM  

ramai gak pompuan berminat nk jadi cikgu tadika..hehe..skarang jadi engineer dulu la,dah kawen nanti suro husband beli rumah corner,buat tadika sendiri..kaye kut $_$

cik aiLebiu 25/7/10 9:21 PM  

dah kira best la dapat keje..i dah bape bulan menganggur..huhu..

♥ Roshazzy Shag ♥ 26/7/10 10:05 AM  

eee tak saba nye nk keje gak! ;Pp

shidasyakirin 26/7/10 10:10 AM  

tak serasi dengan jiwa ye..pelan-pelan cari.

Rina (◕‿◕)✿ 26/7/10 3:33 PM  

xoul : itu memang dalam plan hehe

ai : hehe, best lg menganggur, tapi duet kene msukla :p

shag : sile sabar sebab bosan keje ni hehe

shida : slow n steady kan

zahidah dihaz 26/7/10 6:20 PM  

akak engineer pe? civil ke? nak cari kerja awal ni..hehehehehe

♥ Roshazzy Shag ♥ 27/7/10 11:23 AM  

ehee. tgh bekerja jugak tp cikai cikai punya. agak bosan sbb asek kena maki. haila. nk jd accountant kat audit firm. terbaik! :DD

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top