Wednesday, July 21, 2010

Hari makan makan sedunia :p


Hari sabtu, lepas bersarapan Nasi Lemak, rina, aini dan murni pergi ke Mines Shopping Fair
sebab aini nak cari kasut
plus rina semangat nak tunjuk sekarang Mines dah semakin besar dan best ehehe!

tapi satu kasut pun aini tak beli
ceh!
rupanya taste dia yang mahal yang best bila berdiri lama lama
of kos lah kat Mines takde.
yang ada,macam Vincci, Nose, Ersali etc.
semua dia tak minat

last last rina gak yang bershopping!
:p
tapi barangbarang keperluan je la
nanti rina MENUNJUK cerita ok?
hihi

masa sibuk bershopping, sempat kami makan aiskrim McD

lepas tu aini ajak makan Nando's

Hehe!
kenyang lagi kot tapi makan jugak

ni makanan aini, cam biasa la, ayam quarter


Comment : rina memang tak suka Nando's..prefer Kenny Rogers lagi..so bagi rina biasa je la

Ni rina share dengan murni. kebab ape tah :p

Comment  : Ni sedap nyum2! ayam dia lembut je. tapi mahalll sangat RM23 kot! :p

lepas tu sambung jalan jalan

lepas jalan jalan
makan lagi hihi

makan takoyaki lak

pernah dengar tak?
makanan jepun
first time tau rina makan ni

Comment : em..biasa je..rasa macam begedil yang lembut. rina makan separuh dari seketul tu je. maybe tengah kenyang lagi..so rasa biasa je

ini time tengah tunggu order. hehehe.
dengan sapa lagi nak berperangai budak budak kalau bukan dengan childhood friends kan?


kesimpulannya duit habis sebab makan :p
belum abis lagi tu
ada lagi

lepas tu kami pergi ke Pesta Floria
jumpa dengan Maziah di sana


sambung lagi~*
*ok. macam cerpen lak sambung2 =_="*

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Wanie-san 21/7/10 10:09 AM  

iksh2...kuatye makan cik rina ni..:)

darkbatman 21/7/10 10:56 AM  

bstnye.. terliur jp..gulp!

liena 21/7/10 11:21 AM  

kak rina. takoyaki ni akak beli kat bhagian mane kt the mines tu? xsgka la kat sne de jual. ingat kat mid valley je ade. hehe.

Rina (◕‿◕)✿ 21/7/10 12:04 PM  

heheh! hidup untuk makan :p

ade, kat bawahhh skali. xsilap rina

kat tangga tu :)

MieZa 21/7/10 5:06 PM  

rina....rindu kt aini...hehe

♥ shag ♥ 21/7/10 5:15 PM  

kenny's sedap lagi! yay! ;))

Anonymous,  21/7/10 5:53 PM  

wahh bestnye mkn..sume2 yg dalam gambar tu single lagi ke? hehehe

Rina (◕‿◕)✿ 21/7/10 8:39 PM  

mieza, kat rina? T__T hehehe

shag, yey! kte geng!

anonymous, a ah single n available, beli 1 pecuma 2 hahah! *gurau je k

♥ shag ♥ 21/7/10 10:08 PM  

jom esok lunch kat kenny's :DD mengidam dorg punya muffin lah. nyum nyum~

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top