Tuesday, July 20, 2010

Weekend yang sangat best!!~

Weekend lepas, aini datang all the way from Kuantan
hehe!
da lama dia nak datang + rina pon rancang rancang nak g Kuantan
tapi asik tak jadi.
last last, ada kawan dia nak balik KL weekend lepas, dia pon menompang sekali

Then, hari jumaat, rina jemput lah aini dari stesen LRT Universiti lepas habis kerja.
dari jauh dah nampak aini
memang senang je nak cam. same je cam dulu cuma cuma kehkeh! takleh cakap nanti kene sekeh dengan aini :p

lepas ambil dia, terussss kitorang pergi Mid Valley.
dah rancang nak tengok wayang cerita Despicable Me dengan Murni


Comment : sangat best cerita ni! comel dan lawak sangat! tapi rina suggest korang tengok 3D. mesti lagi best!

Before tu, kami bertiga pergi makan di Popeye
First time ni. orang cakap sedap lagi dari KFC


Comment : Hm.. sedap jugak lah. kalau yang original, Popeye lagi sedap dari KFC kot? tapi yang lain semua tak sedap. lebih lebih lagi biscuit dia! tak sedap! huhu *lain orang lain taste ok*
*update harga : yang set ni tak silap rina RM9.90 without tax*
lepas tu, balik ke rumah.
aini je tumpang rumah rina
since rumah murni dekat je

kesian aini terpaksa bersempit sempit di rumah kecik rina hehee

besambung..
*cewah bajet sambung2. malas type sebenarnye :p*

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cimon 20/7/10 2:26 PM  

rupe mcm sedapp...

xpernah try lg...harganya mcmane? ok ke?

p/s:naik bas RM1 dr stesen Uni ke Mid senang kan? dulu bleyy pakai 1 tikett je...lg best, siap gilir2 pakai dgn member rumah lg

hehe(^v^)

sitinurhana 20/7/10 2:53 PM  

despicable me 3D punye best gile !

♥ shag ♥ 20/7/10 3:10 PM  

woah! aritu br ingat nk merasa Popeyes tp p makan dekat Seed. Harge best tak? memandangkan ayam je sedap, harga perlu di bandingkan sekeras kerasnya ;Pp

Rina (◕‿◕)✿ 21/7/10 8:42 PM  

cimon : hehee, xpna lak naik bas, naik komuter adela, umah rina dkt ngan komuter :)

hana : tula..rina pun rase..tp mahal so xtgok hahaha kdekut

shag : rina da apdet harga :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top